Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.balint

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak az hibázik, aki dolgozik, ebben azt hiszem egyetértünk, de az mégis elég nagy blama, hogy a CNN International az alábbi képpel jelentkezett be május 11-én. A felirat persze "Blair resigns" lett volna, azaz "Lemondott Blair", de a figyelmetlen, vagy magát rohadt…..
w Szerenád az ORTT-hez 2007.04.12 06:00:00
Betelt a háromdecis pohár. Most már muszáj médiatörvényezni és ORTT-zni. Egy. Mostantól híradót kell adnia a Spektrumnak, meg a Filmmúzeumnak is. Mert a médiatörvény kimondja, az ORTT döntött, bla-bla-bla. Nem érdekel senkit, hogy a törvény rossz (az), vagy a hatóság hibája.…..
k.balint 2007.04.12 18:51:15
Kedves TWÁ, kedves olvasók, a témában épp most írtam (írtunk) egy szavazást a emasa.hu - ra. Aki akar, jöjjön, mondja el.

(Az ORTT országos műsorszolgáltatónak minősítette a Filmmúzeumot, a Spektrumot, a Viasat 3-at és a Sport 1-et. Ez egyben azt is jelenti, hogy a csatornáknak napi 20 percben, főműsoridőben hírműsort is kell sugározniuk.
Mi a véleménye az ORTT döntéséről?

1. Nonszensz, hogy ezeknek a csatornáknak híradót kell adniuk. A döntés az ORTT alkalmatlanságának újabb bizonyítéka.

2. Nagyon örülök, mert úgyis mindig ezeket a csatornákat nézem, így a híradóra sem kell átkapcsolnom máshova.

3. Nem az ORTT a hibás, hanem a médiatörvény, ami ezt előírja.

4. Egyértelmű, hogy az ORTT csak a műsorszolgáltatási díjat akarja beszedni ezektől a csatornáktól is. Arról az ORTT nem tehet, hogy ezzel együtt jár a híradó is.

5. A törvény az törvény, nem értem, miért kellene mentességet élvezniük ezeknek a csatornáknak. Kibírják, és biztos meg tudják oldani valahogy.

6. Nem érdekel, nem nézem ezeket a csatornákat.)