Regisztráció Blogot indítok
Adatok
márti50

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván nem lehet egy képpel magyarázni, hogy valaki miért is világelső, de az is biztos, hogy az eddigi 18 közül kevésről lehetett volna ilyen képet készíteni...
Nem biztos, hogy erre gondolt, de hátha. :)..
márti50 2009.05.14 16:21:18
@agimano:
Én is gratulálok a római blogodhoz,nagyon
klassz volt.
Kleybanova megverte Venust, Mauresmo meg Zhenget, és ez azt jelenti, hogy eddig mindössze három kiemelt jutott a legjobb tizenhat közé. Jankovic, Dementieva és Wozniacki. Ma még bejuthat újabb három (Safina, Kuznetsova, Azarenka), de a hat is nagyon kevés. Nem nagyon emlékszem ilyen női…..
márti50 2009.05.13 15:05:53
@Mlada Bosna:
Áginak és a többi magyar teniszezőnek nem azért szurkolunk,mert kötelesség,hanem mert
tehetségesek és magyarok.
Csak sajnálhatod,hogy nem ismered ezt az érzést.
Nehéz lenne azt mondani így látatlanban, pusztán a számok alapján, hogy Ági élete legjobbját nyújtotta volna. Az első szettben négyszer vesztette el az adogatását, még a megnyert másodikban is kétszer, de: nyert. Két óra és tizenegy perc alatt. Következik vagy Azarenka vagy…..
Berdych eddig nem tartozott azok közé akik idegeikről híresek, sőt ha már itt tartunk akkor én inkább picit lúzernek gondoltam eddig. Nem nagyon, csak egy picit. Az, hogy tornát nyert, az nem olyan nagy meglepetés, majdnem minden évben nyer egyet. Salakon is nyert már ez sem…..
Czink Melinda idei 19. győzelmét aratta tegnap Estorilban. A világranglistán egyébként már 62. (ez eddigi legjobbja), de ha csak az idei eredményeket nézzük, akkor 37. Melinda Czink - (Q) Eva Fernandez-Brugues (ESP) 75 75..
márti50 2009.05.06 10:28:36
Rövid leszek. (Rövid leszek.)Rafa tegnap Murray (Gonza) ellen zsinórban a 26. (28. salakos) meccsét nyerte Monte Carlóban (Rómában), és zsinórban ötödször (pályafutása során negyedszer) nyerhet, ami ugye még soha senkinek nem sikerült.Kikapni mindössze egyszer kapott ki itt,…..