Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robbiefowler

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve tűnt el a képernyőről Bödőcs Tibor stand-upos, mert inkább az élő fellépéseire koncentrált, szóval csak az naprakész Búcsúszentlászló éltéből, aki látta valamelyik előadását. Sebaj, most be lehet pótolni a dolgot: szeptember 21-én este 20:00-tól Bödőcs Tibor…..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
robbiefowler 2010.04.23 21:17:07
@kolbászbableves: Ha ezen a fehérorosz népművészeti agyagedényen múlik akkor tuti.
robbiefowler 2010.04.23 21:19:04
@Kaputykin: Nincs itt! Messze még!
Nem érzem, hogy a játékosokkal vagy a szülőkkel kommunikációs problémám lenne – állítja Kercsó Árpád. A télen Székelyföldre távozott mesteredző várhatóan visszatér hazánkba, több klubbal is tárgyal. Kercsó szeretne visszakerülni az U14-esek tehetséggondozási…..
robbiefowler 2009.06.11 21:09:42
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..