Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karmica

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az értéktelen egészségügyi tanácsokat osztogató weboldalaknak se szeri, se száma. A stupiditási lista élén nagy a tolongás, de egy viszonylag új versenyző nagy lendülettel tör élre: a ripost.hu Medicina rovatát szerkesztők olyan szintű dilettantizmussal írják a cikkeiket, hogy az már felveti a…..
Karmica 2017.12.13 13:46:48
@molekulapályamunkás: Nem tudom a választ. Én nem vagyok orvos, autista gyermekekkel foglalkozom Angliában. Sokat olvastam a témáról. Rengeteg vitát kelt az orvosok körében, főleg Magyarországon. Itt is javasolják GP-k a bikarbonát használatát, elismerik a hatékonyságát.
2 hosszú évet töltöttem Mexikóban, ahol tudni kell, hogy az élethez való hozzáállás ésszel fel nem fogható másság ott. Talán ha felveszed velük a kapcsolatot, szerintem adnak választ a kérdéseidre. Vannak önkéntes orvosaik is Európából, akik eleinte meglehetősen szkeptikusok. Csak azt tudom mondani neked, hogy használták és használom a szódabikarbonátot Nem akarok bizonyítani semmit, hiszen nektek megvan a bizonyított elméletetek..