Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vmack

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha távolról szeretnénk ki vagy bekapcsolni eszközeinket, akkor kiépíthetünk egy komplett okos otthont. Ha viszont csak egy eszközt szeretnénk távolról kapcsolgatni, akkor elegendő egy okos konnektort vennünk, mely a WIFI hálózatra felcsatlakozva az internetről bárhonnét elérhető. Az Orvibo S20-as…..
vmack 2018.02.02 20:44:06
@vavhab: köszi a tippet! máris beszerzek belőle én is. termosztátot is tudsz mondani ami jó áron van és mehet rá a ESPeasy?
Szeretnétek +23 GB Dropbox tárhelyet szerezni 2 évre? Most itt a lehetőség könnyen és egyszerűen! Az egyik XDA tag kiszedte a Dropbox alkalmazást a HTC One X-ből. Ez azért érdekes, mert a készülékhez 25 GB Dropbox tárhely jár. (2 GB ingyenes és plusz 23 GB két évre a…..
Mit ajándékozhatunk világjáró szeretteinknek és barátainknak, ha nem utazást? Bőrönd, útikönyv, gps, fényképezőgép, hálózsák, sátor ... Persze ez mind remek, de nézzük,hogy ezeken a standard ajándékokon kívül mik jöhetnek még számításba! A vadon szerelmeseinek és a…..
vmack 2011.12.10 08:40:52
@nemacsuka: A Mypressi TWIST nekem azért szimpatikusabb, mert bármilyen őrölt kávét használhatsz, nem csak a saját párnáját. Árban meg kb azonos a kettő mypressi.com/
Szabolcs nem sokáig örülhetett új iPhone-jának – hamar kiderült ugyanis, hogy készüléke telefonálásra nem alkalmas, viszont annál több lesz vele a gond, hogy a T-Mobile valami működőre cserélje ki. És bár fogyasztóvédelemből is jól felkészült, a T-seket egyelőre nem…..
És azt a viccet ismerik, hogy az Európa Kulturális Fővárosa projekt találkozik a kocsmában az MTV-vel, és azt mondja, hogy „Szevasz, rég láttalak, csináljunk már egy minisorozatot 250 millió forintból”? Most nekem sem jut eszembe, hogy van tovább, de az biztos, hogy a…..
vmack 2010.03.05 17:32:02
@Hari R. Seldon: A filmtárból, vagy van valahol élvezhetőbb minőségű verzió? Mert legalább a kép legyen jobb mint 512kbps :)
Egy kis lustálkodás után újabb, itt eddig még nem szerepelt ország szubjektív bemutatása, újabb személyes élmények és vélemények megosztása következik a Csurtusblog olvasóival. Október közepén a szocialista világforradalom utolsó bástyáinak egyikében jártunk. Szöveggel…..
vmack 2009.10.31 17:47:09
@tiboru: Semmit sem fizettünk.
Annyi volt az ellenőrzés, hogy megkérdezte hol élek, mondom Magyarországon, de akkor miért Kanadából jövök? Mert olcsóbb. (ezen nagyon elmosolyodott) Érezze jól magát Kubában. Ennyi.
Amúgy teljesen azonos volt az itthon megvásárolt és a gépen ingyen kapott turista kártya.
vmack 2009.11.09 18:09:45
@Kern: simán lehagytam 3 nullát :)
azaz 130000ft volt a kanadai út.
De még így is a hazai árak alatt volt. Kint találkoztam egy csapattal akik szintén sokallták az itthoni árakat, így a német "hekkerman" irodával mentek. Szintén 300 ból jött ki, igaz 14 nap Kuba de Kanada nélkül.
Kezdek határtalanul jól szórakozni, ez a milliókba kerülő önigazolás arról, hogy a pc azért jobb, mert olcsóbb, valami remek kísérleti projektnek tűnik. Főleg, amikor a videóvágó csaj azért nem vesz MacBook Prót, mert kétezer dollárért csak két gigabájt memóriát kap bele…..