Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uf28x61

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...mondta Göbi, a motordoktor, amikor az alábbi berendezés működéséről szóló videót elküldtem a szerkesztőségi levlistára - és azt hiszem, a legtöbben a lelkünk mélyén hasonlóan gondolkodunk. A Cordon ugyanis egy traffipax, pontosabban egy több célpontot egyszerre figyelni,…..
uf28x61 2011.11.06 13:53:55
@Rocko-: Ha ilyen lenne mindenhol, attol nem allna le a kozlekedes egyaltalan. Csak megtanulnak az autosok, hogy a kozlekedesi szabalyok (beleertve a sebessegkorlatozast) azert vannak, hogy betartsuk oket.

Nalunk pontosan ez van. Elheto autos (biciklis, gyalogos) kozlekedes.
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
Hungarian Cycle Chic A la Vogue 2010.09.08 06:26:00
Olyan csodás outfitet fotóztam ma, gondoltam ehhez egy jó szöveg is kell, nem elég egy kisebb kísérőszöveg; este szokásos fashion webmustrába kezdtem és a Vogue oldalán belefutottam egy cikkbe, ahol a biciklis divatról írtak, azt hiszem, ha már itt is ezt nyomják, akkor tényleg…..
autózz! Hol a hiba a képen? 2010.06.13 17:43:00
Rosszqtya küldött egy szép fotót és mellé néhány szót így vasárnap estére a hűsítő sör mellé. Mert ilyen dög melegben két dolgot lehet csinálni, csobbanni a vízbe valami strandon, meg blogot olvasni a hűvös szobában.No akkor tessék még1x megnézni, mert kivételesen nem az…..
A hétvégén irány Svájc, bár ezúttal csak egy kis városlátogatás lesz, ugyanis Genfben rendezik meg a Bocuse d'Or szakácsverseny európai selejtezőjét, ahol Kostyál Gábor képviseli a magyar színeket. Maga Genf is egy varázslatos város, lesz is majd beszámoló róla, de azért, ha…..
Hölgyeim és Uraim! Elérkezett az idő, hogy több hónapos munkálkodásomnak beérjen a gyümölcse. Ugyan már volt egy hasonló cikk a Filmdroidon, de valljuk be, a szerző enyhén szólva messze járt az igazán durva alkotásoktól. Elég, ha csak annyit írok, hogy onnan egy sem került be az enyémbe. Eléggé…..
  Meghalt egy lány az éjszakai buszon - hívott fel egy ismerősöm szombaton. Hangján érezhető volt, hogy nem tud mit kezdeni a tehetetlenség dühével. A huszonéves lány a kispesti Kossuth téren szállt fel a 914/950-esre (sajnos, hogy melyik volt, arra nem emlékezett…..
uf28x61 2010.02.09 10:32:24
@deputy sheriff: New Yorkban egesz ejszaka 20 percenkent metro az osszes vonalon.
Új MÁV blog Vác-Bp expressz 2010.02.08 10:52:28
A MÁV-nak egy hét alatt sem sikerült gatyábaráznia a közlekedést a váci vonalon, holott ez az egyik legnagyobb forgalmú és mellesleg állítólag nyereséges elővárosi vonalak egyike. Mindig van valami, amire a káoszt fogni lehet. Pedig szerintem (és ide a követ vállalom) normális,…..
Appleblog iPhone 3G vs Nexus One 2010.01.19 16:23:00
Megjött a tesztkészülék, gyorsan toltam egy böngészőtesztet wifivel, a küzdelem persze eleve egyenlőtlen volt: a Google telefonja sokkal újabb, mint az iPhone 3G, a wifije ennek megfelelően fejlettebb, arra viszont alkalmas a videó, hogy lássuk, mennyit fejlődött másfél év alatt a…..
Imádom az olyan reklámokat, amelyek valamilyen kreatív ötlettel hirdetnek valamit, nem konkrétan az arcodba tolnak egy terméket, hogy: Itt van fogyasztó! Vedd és vidd! - hanem humorosan vagy más szemszögből közelítik meg az embereket. Most persze sorolhatnám a megannyi kisfilmet…..
A minap a Gizmodón jelent meg egy elég kemény írás arról, hogy milyen érzés lehet az Apple alkalmazottjának lenni. Ahogy azt a távolból képzeljük, valószínűleg remek: egész nap szívják a füvet, színes tintákkal álmodnak, az udvarban hullahopp-karikáznak, szappanbuborékokat…..
Az nem derült ki számomra MZs sztorijából, hogy a balesetett szenvedett kerékpárosnak lett-e komolyabb baja, vagy egyáltalán túlélte-e a nem vágyott kalandot. Az viszont szomorú, hogy tényleg van ilyen, amit leírt nekünk, pár éve BKV buszon ülve láttam egy kikerülést, aminek…..