Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kolesar_k

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi csak jó sört fogyasztuk!..
kultklaszter Hello BUKK 2009.09.21 15:28:00
HallohelioLorer se consent in eui eu feuissed magna feum dipit nos am, conse dolore feu facipit wis nullut ut praese cortio ea at ut duisi. Bor sum alisl ulla facil ilis eu feuguer sisi tat. Ut ea aut adit nisi. Lendigna conulluptat, conullu ptatum qui bla consequi bla facipit wissi.Ros eratummodion…..
A 12. Zsidó Nyári Fesztivál nyitóestjén vettünk részt ma este, melyet Palya Bea és csapata (Dés András – ütőhangszerek, Bolya Mátyás -  koboz, ud, citera) abszolváltak a Dohány utcai zsinagógában. Palya Bea és zenésztársai Szefárd varázs címmel állítottak össze…..
Ottjártunk Virtuóz letudás 2009.08.10 23:29:00
Nem teljesen friss az élmény - néhány hete volt szerencsénk ehhez az élményhez, amikor is egy "kellemes nyárestét" kívánva a Vajdahunyad Várban terveztünk eltölteni egy estét. A Magyar Virtuózok Kamarazenekar játszott Szenthelyi Miklós szólóival.A Virtuózokat rég…..
Május elseje nem csak a munka, hanem a zene ünnepe is volt a 2009-ben, ezen a napon lépett fel ugyanis Budapesten az a mezzoszoprán, aki - eddig érthetetlenül - még sosem járt hazánkban, pedig már nagyon sokan, nagyon sok mindent megadtak volna ezért. Cecilia Bartoliról van szó, aki…..