Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d3athpr00f

25 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar rock/metal történetéből összeszedni már nem létező, ám legendás zenekarokat - gondoltuk gyerekjáték lesz. De azért mégis sikerült izzadósra venni a végét, hiszen egy csomó bandáról kiderült, hogy még léteznek (pl.: Dinamit), vagy épp az elmúlt pár hónapban…..
Az Avenged Sevenfold eddig is a csúcskategóriás mainstream rockzenekarok sorába tartozott, és bár Jimmy The Rev Sullivan dobos 2009 december végi halála egy kicsit visszavetette őket, de még az emlékének ajánlott Nightmare című albumból is jól tudtak kijönni. Őt Arin Illejay…..
A nagy '98-as nu-metal hullám legjelentősebb, egyszersmind legantipatikusabb figurája Fred Durst nosztalgiázásra adta piros sityka takarta buksiját. "Hiányzik az egész szcéna - rap-rock, nu-metal, rapcore vagy akárhogy is hívjuk.  Volt idő, mikor csak a Bizkit, a Korn meg…..
Proletárok Azfeszt kutyafuttában 2010.08.25 23:49:00
Vége a zseniális azfesztnek is. Rengeteg koncerten voltam a barátaim a monsteres sör és özv. Bagolyné Kabát társaságában. Minden napról írok egy kicsit hogy az a kevés olvasóm is képet kapjon :) 1. Nap Skafunderz végére beestem a kocsmából de az utolsó 5 szám is elég jól…..
Proletárok Azfeszt 0. nap 2010.08.17 12:12:00
Azért is 0. nap mert még itthon vagyok, mert holnap indulok erre az 5 napos szesztigyálra. Sok zenekar van amit nagyon várok főleg a Strike Anywhere, Madball, Living Colour, Cataract, stb. Madball-hoz remélem lesz szerencsém Október 15.-én is a Dűrerben mivel a Sick Of It All előzenekara…..
Na megvolt a Lan-parti téma meg a nyaralás is! Lanparti az CS-ben gazdag módon telt el sok röhögéssel, majd egy iszonyatos jó kajálással és bulival. Majd 19.-én beindult a nyaralás! Tisakeckuvicét a cseh emigránsok alapították legalábbis Abdul Kazmarovice elmondása szerint aki…..
Jó régen nem volt post mert nem volt nagyon írni. Najó a Spanyolok megnyerték a VB-t. Holnaptól lanpartin és házibulin leszek ott biztos történik ez+az amiről lehet írni. Főleg utánna mikor elmegyek 5 napra nyaralni. Na azután főleg lesz miről mesélni. Remélem.....
Már nem tudni, pontosan mikor kezdődött az egész, csak az, hogyan: a világ egyik – nem véletlenül – legismertebb filmkritkusa, Roger Ebert néhány írásában mintegy mellékesen megjegyezte, hogy a videojátékokat nem lehet művészetnek tekinteni. Ez eléggé bosszanthatta…..
Proletárok 21 2010.07.04 17:42:00
Today is my birthday motherfuckers! Eljött az Amerikai Függetlenség napja ami mellesleg a születésnapom is szóval most jöjjön pár ilyen nóta!   Ja és az egyik legjobb ajándék hogy ismét van nCore!!!..
Megtörtént ez is. Nemhogy elégtételt nem vettünk a 4 évvel ezelőttiért a Németek felmosták a padlót velünk. Maradona lehet megdobta a játékosok morálját a meccseken de a taktikához nem ért az kurvaisten. Kénytelen leszek Hollandiának szurkolni ha már leverték a Brazilokat.…..
Proletárok Nincs post! 2010.06.30 20:30:00
Ma megint nem lesz post mert egy kanyhaló vagyok PLUSZ! 6óra 56 perckor keltem és valószínűleg hajnalig fenn leszek szóval kész nincs elfogyott nyista! Cserébe hallgassátok ezt a számot ha már én is ezt toltam egész nap.  ..
Nos ez az egész úgy kezdődött,hogy elem bejelentette,mikor nálunk volt,hogy ő csütörtökön vizitre megy. Vagyis VIZIT,mert ez egy rövidített szó náluk a bulira.Na szóval én is meghivattam magam.Az egész jól kezdődött,megérkeztünk elemmel,tele vágyakkal,vagy inkább…..
Legutóbb a Bad Religionról írtam most összehozom azokat a zenekarokat akikért kimennék a szigetre. Augusztus 14. Nagyszínpad Iron Maiden   Augusztus 15. Danko Jones Egyből utánna Billy Talent Augusztus 12. Headbangers Skindred Augusztus 13. Headbangers Enter…..
Proletárok Rossz vallás 2010.06.27 13:25:00
Idén talán a Sziget szesztigyálnak lesz a legjobb felhozatala számomra zenekarokból. Ha lesz időm igyekszem minden számomra kedves zenekarról írni de most elsőként fogadjátok szeretettel a kaliforniai punklegenda rövid történetét. Ez a Bad Religion. 1979 L.A. minden középiskolás…..
Mit tudunk Finnországról? Az ott lakó finnek talán távoli rokonaink, ott van még a Nokia meg a Finlandia. (Amiből mellesleg rengeteget isznak, hogy be ne fagyjon a picsájuk. Ezt egy finn srác mondta nekem pár pohárka whiskey után) Ja és persze nagyon jó a metáljuk. Gondolok itt…..
A Facebook, (Fácse, Fész, arckönyv) remek oldal amióta reggeltem (ez még a hűdetrendivagyokhogyvanfacebookom előtt volt) alig használom a többi közösségi portált. Itt lehet játszani, poke-olni lájkolni kommentelni és végül idióta csoportokhoz csatlakozni. A csoportokhoz…..
Proletárok Pop Vs. Metal 2010.06.23 12:46:00
A pop zenéről az a véleményem, hogy jó számokat adnak elő rosszul. Lady Gaga munkásságát például gyűlölöm Rihanna-val együtt. A zeneszakma, (NEM a sikitozó kis picsák) viszont elismeri őket. Szóval jó a pop zene csak szar a körítése. Ebből a videóból is látszik: És…..
Proletárok Metallica vs. Metallica 2010.06.23 11:34:00
Szar Metallica:   Ennek a videónak a csúcspontja mikor Lars Ulrichot mutatják, hogy mennyire beleéli magát a dobos helyzetébe aki jobban dobolja nála a számot. Much Better:     Valamint végül én sokáig azt hittem Lars, 20 éve nem tud már dobolni de a következő…..
Proletárok It's a new day!... was. 2010.06.22 23:00:00
Argentína továbbjutott ismét lőttek egy vitatható gólt. Maradona szerintem megmondta nekik: Fiúk! Leszarom, hogy csináljátok csak lőjjetek gólokat kész! Majdnem elmentem ma megcsináltatni az útlevelemet, hogy ki tudjak menni Szerbiába fesztiválra amikoris az én szintén proletár…..
Esős tetves szar nap volt a mai (is :S ). A kedvenc Bobby Kotick az Activision nevű videójátékokkal foglalkozó cég fejese, ugyanaz aki abban látja a cég következő 2 évét, hogy piacra dobnak évente egy új Guitar Hero, Tony Hawk és Call of Duty részt. Semmi bajom, sőt szeretem mind 3…..
Proletárok Rise Against 2010.06.21 13:02:00
Ma lesz a Rise Against koncert a Dűrerben ahova nem tudok elmenni mivel elfogyott rá a jegy egy nappal az előtt, hogy én megvettem volna. Szóval aki elmegy az kapja be a faszt a Skalarmusiccal együtt. Persze csak az irigység beszél belőlem mert nem lehetek ott ezen a hatalmas bulin. Emberek…..
Proletárok Tetves időjárás 2010.06.20 15:53:00
Az a baj, hogy néha az embernek rohadtul nincs kedve semmit sem csinálni főleg blogot írni nem. Erre még rátesz egy lapáttal ez a tetves eső is :( Ilyenkor az ember csak álmodozik valami jó meleg helyről mondjuk Los Angelesről, meg jó csajokról meg csak kikapcsolódásról. Tök…..
Proletárok Engerland engerland! 2010.06.19 16:04:00
A tegnapi Anglia-Algéria 0-0-ról hallgassuk meg angol ismerőseim véleményét is (igen, egy prolinak is lehetnek külföldi ismerősei a Fácsén). What a load of shite! First half is a pile of poo! We are playing like shite!!! Mekkora rakás szar! Az első félidő egy kalap szar! Kurva…..
Proletárok Losers+Vuvuzela 2010.06.18 17:01:00
A Losers (nem tudom mi lehet a magyar címe)elég jó kis film lett. Nem olyan jó mint mondjuk a KickAss a mostani képregényfilmek közül de egyszer simán meg lehet nézni. A karakterek szerethetőek, vannak vicces beszólásaik. A cselekmény maga a bosszúállás mindenek fellett…..
Proletárok a tegnapi Kettőnégy 2010.06.18 13:16:00
Csak most jutott eszembe megnézni a tegnapi adást.  A Bulletnek amúgy kijött az új albuma Fever címmel asszem ideje lesz meghallgatni...