Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kremyyy

154 bejegyzést írt és 239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
Írtunk már, hogy a The Killing a legdepressziósabb sorozat evör, ennyit szívni még szereplőket nem láttam a tévében, ráadásul állandóan esik az eső, az ég szürke, és ha lesz egy világos, napsütötte pillanat, az tuti olyan lesz, mint a Hetedik utolsó jelenete. A kilencedik…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.11.15 09:30:00
Minden Chuck-rajongó abban bízott, az NBC csak berendeli a sorozatot teljes évadra, és nemcsak egy 13 részes csonka szezonnal búcsúzik a geekek egyik kedvenc tévéprogramja, de sajnos nem így lesz: az NBC-nek nem kell több Chuck, a 13. epizód címe pedig Goodbye lesz, szóval tessék…..
comment:com A nap képei 2011.09.26 10:00:00
Az Esquire Poppy Montgomery-nél járt, aki mostanában az Unforgettable című CBS-újoncban látható. ..
Én úgy látszik, be vagyok oltva a Deschanel-lányok ellen, mert valahogy egyikük sem tud hatni rám sem nőként, sem színészként. Az idősebbik, Emily, a Bones főszereplőjeként idegesített fel halálra vagy három epizódon át, monoton beszédstílusa és faarca annyira felkúrta az…..
 Hajdúné Sarka Katával éppen hogy összefutottunk a fesztiválon, de hál istennek még időben odaértünk. Az interjú arról próbál szólni, hogy milyen a Sziget és Kata viszonya. Nem minden anyagunkban folyik a vér. Az éjszakai hideg ellenére nagyon él a fesztivál. ..
Kremyyy 2011.08.20 11:43:43
@Bettixxl: 1. Valszeg ingyé volt neki,mert ő fontos ember...
2. Az a 40ezer nem vágta volna földhöz,akkor sem,ha bemegy a kapun aztán visszafordul.
Kicsit más az értékrend mint azoknak,akik a zene meg maga a fesztivál miatt mennek ki.
Nem titok, hogy a tévésorozatok készítői nem minden esetben (sőt, az esetek nagy többségében) törekednek arra, hogy sorozataik tinédzserkorú szereplőit valóban tinikorú színészek alakítsák - ennek nagyrészt az az oka, hogy nem találnak megfelelő korú színészt, és komoly…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.07.01 09:30:00
Film készül Rod Serling életéről. A Homályzóna (Twilight Zone) készítőjének történetét a Wall Street 2 írója viszi filmre. Az All My Children című szappanopera szeptember 23-án búcsúzik a képernyőtől. Az ABC számos olyan színészt nyert meg a visszatérésre (legalább…..
Burberry, Proenza Schouler, Louis Vuitton - csak úgy száguldanak végig az agymon a különböző luxusmárkák darabjai, amelyekkel látok egy kis hasonlóságot az új, szokás szerint Sarah Burton nevével fémjelzett Alexander McQueen kollekcióban. Persze a kollekció egészét tekintve…..
Penelopé Cruz is csatlakozott azon színészek közé, akiknek csillaga van Hollywood-ban, a "Hírességek sétányán". Az ünnepi eseményre Penelopé Javier Bardemmel érkezett, a rendezvényt ugyanakkor összekötötték egy kis Karib tenger kalózai promóval is, ami megint csak…..
Mielőtt szétszednének a fejlett kritikai érzékkel rendelkező olvasók, kijelenteném:1. Szeretem a Gossip Girl sorozatot a csodás ruhák miatt.2. Taylor Momsen gyönyörű fiatal nő, csodás alakkal, szép arccal megáldva.Éppen ez utóbbi miatt nem értem, hogy MIÉRT kell…..
Végre nem csak a terület bérlésével kapcsolatos hírek kapcsán van szó a 2011-es Szigetről, ugyanis bejelentették a fesztivál első fellépőit. A legnagyobb név az idén újjáalakult, amúgy 2002 óta nem koncertező britpop alapvetés, a Pulp, és a negyedik lemezével végre…..
OurFashion Unalmas Oscar 2011.02.28 10:55:00
UPDATE: Igazatok van, Mandy Moore Monique Lhuillier ruhája valóban lélegzetelállító volt!De Halle Berry Marchesája sem volt rossz!Sokkal több kép a tovább után...Valahogy halovány volt ez az Oscar. A gála közepesre sikerült, a díjazottak azok lettek, akikre mindenki számított, és…..
Subba Fuck, I'm high 2011.03.02 02:08:00
James Franco -aki a témában igencsak hitelesnek számító High Times magazintól pár éve megkapta az Év Stonere díjat- nem csak azért vigyorog ilyen elégedetten, mert (legalábbis a jelek szerint mindenképpen) betépve vezette az Oscar-gálát. A másik ok az volt, hogy bár jelölték a…..
Subba KELL: Mémgyűrű 2011.03.02 17:13:31
Tizenőt dollárért a háromdarabos szett ingyen van!..
A CBS olyan jól megél a procedurális sorozataiból, hogy eszük ágában nincs bevállalósabb, formabontóbb szériák felé kacsintgatni - minek is tennék, ha az ismerős kaptafáról le lehet húzni még egy bőrt? A CSI- és az NCIS-család mellé múlt héten érkezett meg a Gyilkos elmék…..
A Mika Tivadar Mulató ilyen bulit még nem látott, rengetegen jöttetek el a szakítósblog Valentin-napi bulijára.A bejáratnál kértünk tőletek egy szakítósmondatot, és jobbnál jobbakat kaptunk, ezeket mind szépen közzé fogjuk tenni: a "Maradjunk barátok" örökzöldjén…..
Oké, tudom, hogy nem klasszikus divatblog téma, de mindenképpen meg akartam veletek osztani pár képet az Intervention-Ware étkészleteről, amelyek a funkciójukon túl hatásos üzenettel próbálják a diétázókat kevesebb evésre rávenni.Ötletes.Képek: Kingdom of Style..
Az alakformáló fehérneműk hallatán nincs az a 25-35 év közötti nő, akinek ne jutna eszébe az a kínos Bridget Jones jelenet, amikor egy óriási bugyi volt a főszereplőn, és emiatt kínosan alakult a pillanat, amikor a Hugh Grant által megszemélyesített karakter benyúlt a ruha alá.…..