Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ANDÓ

33 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Sajnos nehany dolog nem ugy alakul, ahogy szeretnem :( A helyzet jelen allasa szerint oktobert elsejetol lesz szallasunk, egy harom szobas lakasban (vagy valami hasonlo), a Gabornak es a Mikenak meg egy koli jelleguben lesz egy kozos szobaja. En is jobban szerettem volna azt a koli…..
Sziasztok! Nehany dolog Hollandiarol:Vla (flá): tipikus holland etel, amely vaniliapunding szeru kaja, vagy sodo jellegu. Literes tejesdobozban aruljak, es nekem nagyon bejon. Majd egy dobozzal megettem/ittam ma :)Vendegszeretet: nagyon csodalkoztam, hogy mennyire nyiltak az emberek es…..
Balint Zoli Előrepülés 2010.08.23 19:34:00
 A repülési főpróba megvolt, amíg a pilóta nem trükközött, addig egész jól éreztem magam :) Köszi Szilvi és Jocó!Most repültem életemben először, háát, remélem a nagy géppel a pilóta nem lesz ennyire bátor, majd egy óra kellett míg megnyugodott a gyomrom és a…..
Tegnap volt Dió a vadászati alkalmassági vizsgája (VAV). Ez a vizsga nagyon fontos volt Imotnak, sőt, állítása szerinte Dió értékét ezzel is növeltük. A vizsgakövetelmény nehéznek bizonyult, úgy indult neki Imot, hogy legfeljebb emelt fővel fognak megbukni. De nem így történt,…..
Csütörtökön doktor nénihez mentünk, arra gondoltunk, hogy Dorka egy kicsit felfázott, és vizsgálatot végeztek nála. Szupergyorsan végeztünk, ennek örömére még elballagtunk a Plázába, venni mamuszt a csajoknak, így már nem fázik a lábuk a parkettán. Valószínűleg eddig sem…..
Csivitné jelenti Október-november 2009.11.02 16:50:00
Nincs mit szépíteni, nagyon elmaradtam a blogírással. Mostanában elég sok minden történt velünk, és valahogy a kedvem sem volt az igazi, nagyrészt ez az oka a "csendnek". A lányok helyesek és édesek, bár meg kell hagyni sokszor élni sem hagynak minket. Dorcsinál lassan…..
Csivitné jelenti Szeptember 2009.10.02 12:53:00
A nyár már lassan tovatűnik, de a jó idő még tartja magát, igazán nem panaszkodhatunk, remek időnk volt szeptemberben. Talán ennek is köszönhető, de egyenlőre a betegségek elkerültek minket.Ani beilleszkedése az óvódai életbe olyan simán zajlott, hogy szinte észre sem vettük a…..
Hát az aztán óriási volt, tényleg ÓRIÁSI. Imotot úgy, de úgy átvertem a palánkon hogy azt még én sem hittem el :-)Júliusban elkezdtem már a szervezkedést, mindenképpen nagy dolgot akartam adni az Uramnak 30. szülinapja alkalmából. És a terv szuperül sikerült. Az elterelés is.…..
Imot augusztus 20-án született, így nálunk nem csupán nemzeti ünnep 20-a, hanem családi is egyben. Eme jeles alkalomból meglepetés készült a férjemnek, tudtán kívül összeszövetkeztem az Anyukájával és Zsazsával. Teri néni meghívta Tomit és minket szülinapi ebédre, de arról…..
Csivitné jelenti Dédszülőknél 2009.09.05 13:48:00
Augusztusban sor került még egy remek programra érdi tartózkodásunk alatt, egy éjszakát a dédszülőknél töltöttünk. Ők az én nagyszüleim, és Nináék nagyon szeretik őket. Természetesen a dédunokák körül vannak rajongva itt is, így nem csoda hogy örömmel mennek hozzájuk.…..
Elég nagy a lemaradásom, bő egy hónap maradt ki a leírásokból, igyekszem minden eseményt hűen konstruálni. Az egyik kedvenc esemény a hónapban Nina vadászélménye az Apukájával.Az ígéret az bizony már megvolt. Amióta megszülettek a lányok téma közöttünk, hogy mikor is…..
Csivitné jelenti Miskei hétvége 2009.07.28 14:40:00
A rokonlátogató hétvégénk szuper volt! Jól is indult, a Melindáéknak - unokatesóm - szánt babaruhák és egyéb kiegészítők óriási terjedelmüktől eltekintve befértek az autóba. Ez már fél sikernek számított, attól féltünk hogy valami fontosat itthon hagyunk. Előző este…..
Csivitné jelenti Sűrű nap 2009.07.23 10:52:00
Szerdán nyakunkba vettük a várost, sok elintéznivalónk akadt. Először is szandált nézni Ninának. Vasárnap lesz Ninánk névnapja, és a Keresztanyukájától kapja ajándékba. Sok helyen néztem körbe, addig pedig a Széchenyi téren vizeztek a lányok Eszti mamával. Bár a…..
A nap legnagyobb hírét közlöm most! De még én sem hiszem el teljesen. Tudtam hogy nagyon ügyes Ani, és azt is hogy jó döntés volt tanulóbiciklit venni neki, de azt nem gondoltam hogy 3 évesen bicajozni fog egyedül! Pedig így van, bebizonyította! Az indulásnál egy kicsit segíteni…..
Csütörtökön érkeztünk Anyuékhoz Érdre, szombaton pedig hivatalosak voltunk Imot cégének családi napjára. Székesfehérváron, egy szabadidő-központban volt a rendezvény, sütés-főzés-játék-ismerkedés volt a program. Imot persze nagylelkűen bevállalta a vadpörkölt főzést,…..
Csütörtökön reggel indultunk Eszti mamáékhoz, busszal és vonattal utaztunk. A haditerv ugyanis a következő volt: Székesfehérvárról nem éri meg Imotnak eljönni értünk Győrbe, és utána elhozni minket Érdre. No és persze mekkora buli a lányoknak, ha együtt tömegközlekedünk.…..
Tavaly nyáron óriási buli volt Ninának Zsazsa, illetve akkor még Jusa néni medencéje. Egy évvel később ez mit sem vesztett népszerűségéből. A jó időt már alig vártuk, no meg persze hogy kellő hőfokú legyen a medence vize. Sajnos az utóbbi időben nem kedvezett nekünk az…..
Csivitné jelenti Vadászmese 2009.07.06 10:22:00
Este hazafelé tartottunk Érdről, Nina pedig este mesét kért. Szokás szerint vadászosat :-)A beszélgetésünk így zajlott:Én: Oké Ani, vadászos mese lesz. Ki legyen benne? Apa, és még...Nina: És még, és még legyen benne... mondjuk Anna!É: Jó, valakit még szeretnél?N: Igen, igen,…..
Összeszokni még mindig nem sikerült rendesen Ninával, amikor jött a következő nyári programunk, Attilláék meghívtak magukhoz Surdra egy hétvégére. A meghívás csak kettőnkre szólt, így a lányokat elszállásoltuk Teri Mamáékhoz. Péntek helyett pedig már csütörtök este…..
Csivitné jelenti Érden nyaraltunk 2009.07.01 12:46:00
Hiába, itt a nyár, végérvényesen kiköltöztünk az udvarra. A lányok be sem jönnek a levegőről, ennek folyományaként sok elmaradásom van... Takarítani szigorúan alvásidőben, már ha van olyan szerencsém, és alszanak :-) Nina mégsem jár oviba, kihasználja a nyári szünetet.…..
Csivitné jelenti Dóri 2009.06.12 09:22:00
Ez a bejegyzás most Dorcsiról fog szólni, vele is nap mint nap annyi érdekesség történt, olyan sokat tanul egy-két pillanat alatt :-)Sőt, a Teri Mamánál töltött időszakról nem is meséltem még, mostanra már elég sok információval rendelkezem. Amikor Ninával kirándulni mentünk,…..
Csivitné jelenti Ovis kirándulás 2009.06.10 12:49:00
Elérkezett végre a várva várt nap! Hétfőn Nina nagyon sokára tudott elaludni az izgalomtól. Sok programot sűrítettek a napba, tartottam is tőle hogy nem fogjuk bírni... Szerencsére nem így lett :-)Az előzményekhez azért hozzátartozik, hogy kihasználtam az egyedüllétet hétfőn.…..
A hetünk igazán zsúfolt volt, igyekszem behozni a lemaradást :-)Hétköznap nem történt sok érdemleges, hűtőmágnest készítettünk gipszből, rajzoltunk és festettünk sokat. Dórinak jön a következő szemfoga, úgyhogy az alvást is hanyagoltuk mostanában :-( Minden fognál…..
Nagyon vártuk a hétvégét, újra együtt a család, Imot első hete ért véget az új cégnél. No és vezettem a C4-et!!! Hihetetlenül egyszerű, nem gondoltam volna hogy ilyen egy automata váltós autó. A bal lábat el kell felejteni teljesen, magától váltja a fokozatokat, bár furcsa…..