Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swednews

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt héten történt vörösiszap-kiömlés óta a Greenpeace sok aktivistája utazott el a katasztrófa sújtotta területekre. Segítettek a folyadék-mintavételezésben, mérték a levegő tisztaságát és a vízminőséget, felvételeket készítettek illetve a helyi lakosságnak való…..
Na talán végre rászánom magam a billentyűk olyan sorrendben történő nyomogatására, hogy a végén ebből egy blog post legyen. Főleg, hogy ha a kis izé postot nem számolom, akkor több, mint egy hónapja nem írtam. Pár dolgot összegyűjtöttem fejben, hogy na majd erről is írok, ha…..
Sage meggyógyul Round 3 2009.06.22 09:20:46
Na úgy néz ki letudtam a harmadik kört, ezúttal egy hétig folyt a mindenféle cucc, talán most jobban bírtam, mint legutóbb. Ha minden igaz, most megint jöhet a lábadozással töltött néhány hét, mely alatt a vérkép javulását várjuk. Ha majd eszembe jut még valami, ami most épp…..
Sage meggyógyul Az ész a fontos 2009.05.06 13:04:00
        Tehát ezzel töltöttem az elmúlt hetet (a legeleje bőven elég lett volna). Hullámzó teljesítményre egy közepest kaphattam volna. Tegnap épp jött a kérdés, hogy hullik-e a hajam, nem válaszoltam, jól tettem, ma reggelre már hullik, jöhet az…..
Sage meggyógyul Ápoló 13 2009.04.30 09:26:00
(remélem senki sem csúszik át a postcímekben megjelenő humorbon-bonokon)Valaki kérdezte, hogy milyen az ápolónő felhozatal, van egy-két jó popsi, az arcokat általában maszk takarja, muszáj másként tájékozódni... :D A kedvenc nővérke Évi, aki emellett még kedves, türelmes…..