Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csibemail

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyöngyöspata és Olaszliszka hírhedté válása után Tiszabőről is egyre több rémhír jelent meg a médiában a cigány-magyar együttélés különböző problémáiról. Az ország legszegényebb, főként romák lakta településén, Tiszabőn az iskolából, a közigazgatás utolsó…..
csibemail 2013.11.01 08:07:47
Van egy cigány kolléganőm. Megszökött otthonról, hátrahagyva a gyerekeit is.
17 abortuszon van túl, két kamasz fia van, akik verték a férjével együtt. Még gyerekként beígért/eladott feleség volt, esélye sem volt az életre. Most krízislakásban él, és 100%-os támogatást kap.
Élni akar!!!! Érettségire jár, magyar tanárhoz, hogy azt az ocsmány tájszólást el tudja dobni. És a cég mindenben támogatja.
Mesélt ......

A férje nem tudott az abortuszokról, nem tudta miért nem jön a sok purgyé. Ezért már mindenkinek odaadta, hogy csinálják már fel. Volt orvosfenyegetés, stb... De az orvosok védték.
Volt, hogy a férje és az alomtagok szándékosan provokáltak diszkók előtt kölköket, amikből verekedés lett, majd a bíróságon jött a cigány vagyok, nem csináltam semmit, és a mocskos rasszisták megvertek. Jöttek a kártérítések.
A hivatalnokok is rasszisták, mennek az ombudsmanhoz, polgármesteri hivatal meghurcolva.
Cigánynak lenni oltári üzlet!
És a kolléganőm ebből akar kitörni, és segíteni kell!!!!!!!!!!!!
Egy végtelenül becsületes asszony, de nincs saját személyisége, fél, retteg, mert ha megtalálják megölik, vagy élete végéig bezárva, rabszolga lesz.
Rohadtul elegem van a sok jogvédőből, akik pénzzel lerendezik az "integrációt", majd köpnek egyet ránk, hogy rasszisták vagyunk. De egyik ország se akarja magukhoz venni, édesgetni, mert pontosan tudják mifélék!
Kedves Barátaink! Hihetetlen, de meglett a titokzatos "Velencei fényképalbum" szerzője, akit legutóbbi posztunk felhívása alapján  Vizi-Bognár Mónika és Németh Tamás közös munkával végül megtalált. Mindkettőjük kiindulópontja az Albert Schweitzerről készült portré…..
Az alábbi sztoriban mindenki életben marad, pedig a magyar egészségügyben játszódik, de egy kislány arcát csak sikerül kicsit elbarmolni. A történet azért is tanulságos, mert szépen megmutatja, amit tapasztalatból mindannyian tudunk: a magyar kórházak szakrendelései nem…..
csibemail 2009.09.14 19:04:24
@frutella: én egy ideig a sós víztől is védeném!
csibemail 2009.09.14 19:07:38
@flamer: ersze ersze! mert te meg mögöttem,és tudod,hogy ki hazudik! vettem! további jó szórakozást a tudós klubbnak! bea! ne szülj többet,vegyél kutyát!
csibemail 2009.09.15 11:10:00
@Anulu: nem lett csúnya!!!
Egy 11 hónapos kisfiú szülei mit is tehetnének, ha egy injekció utáni éjszakán a gyerek vigasztalhatatlanul zokogni kezd. Az aggodalomtól megőrülés után az ügyelet felhívása gergőbáéknak is logikus lépésnek tűnt, ám segítséget nem, csak lebaszást kaptak a rémült szülők…..
csibemail 2009.08.11 11:16:09
@az igazi mpl, aki egyelőre nem megy szabadságra:

na álljon meg a menet!!!!
mondjatok nekem egy ügyeletet,ahol nem az asszisztencia,hanem az orvos veszi fel a telefont! mindenképp jelezném egy felettes felé,mert nálunk Dunaújvárosban dettó ez a helyzet! csak itt ha személyesen viszed oda a gyereket 40,5 fokos lázzal,megkérdezi a nő,hogy hány féle képp próbáltad levinni! erre én közöltem vele,hogy egy 6 hónapos csecsemőnél ez már mit sem ér,azonnali beavatkozást igényel!!!! átsétáltam vele a kórházba,ott meg egy igazi team azonnal "életmentő" cselekvésbe kezdett!!!!
A pop királyának tegnapi temetéséből világméretű médiaesemény és/vagy hisztéria lett, Timbuktutól Tiranáig mindenütt ezt adta a tévé, a rajongók az USA-ban mozikban is nyomon követhették az eseményeket, a németeknél egy sportcsarnokot is megtöltöttek azok, akik nem akarták…..
csibemail 2009.07.08 14:49:44
A The Live Feed figyelt fel arra, hogy a CNN általam is nagyon kedvelt Anderson Cooper 360 című műsorában szcientológus reklámok mentek le valamelyik nap, megáll az ész. Xenu, Xenu, bazmeg, téged nem lehet elpusztítani. A két új reklám után beteszünk egy ellenreklámot is, ha valaki…..