Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alkesh

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár egy időben úgy nézett ki, hogy veszélybe kerül a BKV használtcsuklósbusz-vásárlási akciója, a cég mai közleményéből az derül ki, hogy az üzlet megvalósulhat. A 30 használt, maximum 10 éves csuklósra kiírt közbeszerzési tendert a belga minőségi buszgyártó…..
alkesh 2009.05.31 11:59:19
@Kopi3.14: :) már úgyis herótom van a bratwursttól:) bár hála isten megy nekem a hazai konyha itthon:)

Amúgy solingeni buszvég az gáz sztem:S amikor tömegközlekedek (szerencsére ritkán) ha lehet elkerülöm... ott sikerült kellően összekeverni mindent... bár némi szisztéma felismerhető de számomra elég gáz. bár gyanítom otthon is lenne mit fejleszteni ezügyben...
kár-park Maseratival koccantott 2009.05.02 02:31:00
Több mint 400 lóerő, majd két tonna és közel öt méter gyönyörűség. A Maserati GranTurismo okozhatott volna gazdájának meglepetést egy sodrósabban vett kanyarban, nagyobb fékezés, vagy vehemensebb kigyorsítás alkalmával is. De nem ez történt. Egy parkolóban kopogtatott Murphy.…..
alkesh 2009.05.03 15:01:20
@orbán cigány takarogggyyyyyy:
ez nem rosszindulat nincs nekem semmi bajom azzal ha valaki 30 millás autót vesz és jár vele, de hogy egy parkolóban zúzza meg akár még ennyire is az nevetségesen balfax emberre utal. itt németeknél mindennapos az ehhez hasonló autó sőt... nem mond újat az aki írja az ilyen cikkeket. és a vezetési kultúrájuk is más mint otthon. néha megyek haza és azon csodálkozom hogy a francba élem ezt túl pedig alig 200km-et kell az országban autóznom. vicc az egész ahogy közlekednek otthon. és gyanítom ebből fakad az is hogy nem látja a parasztja a járdaszegélyt, vagy abból hogy leengedte a HV-t teljesen, és megcsillant a kopasz fején a napfény... (gyengébbek kedvéért a HV az ülés magasságállítója)