Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnyiésApi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dohai reptér éles ellentétben áll a katmanduival. Rengeteg üzlet van a szokásos Toblerone csokival, Tag Hauer órákkal, meg nagy „Nyerje meg” táblás luxus sportkocsikkal, amiken azért volt apró betűs „egy hétre” felirat is. Bíztunk benne, hogy lesz wifi, és…..
Bár többször is megállapítottuk, hogy gyalog is elmehetnénk a busz indulási helyére, végül mégis a taxi mellett döntöttünk. Szokásos módon, a lustasággal tudnám indokolni. Egyrészt így nem kellett gyalogolni, meg egy kicsit tovább lehetett aludni. A szálloda előtt mindig…..
Tegnapi tuk-tukosunk élelmesen felajánlotta, hogy reggel elvisz minket a buszállomásra. Tulajdonképpen örültünk az ajánlatnak, mivel így biztosak lehettünk benne, hogy tudja hova kell menni. Azért volt ez fontos, mert nincs igazán buszállomás, hanem van kismillió cég, annak…..
AnyiésApi 2009.12.11 12:31:45
Hajnali ötkor állt meg a busz valahol Dalat közepén, ahol aztán mehettünk Isten hírével. Két dolog hiányzott csak a boldogságunkhoz, mégpedig, hogy tudjuk, hogy hol is vagyunk pontosan és hogy ne legyen tök sötét, mert úgy nehéz elolvasni az utcanévtáblákat, illetve megnézni a…..
A reggel vekkercsörgéssel, meg kóválygással indult, aztán valahogy csak elrendeztük a dolgainkat, ugyanis sznorkellezni mentünk. Nem tudom, van-e erre magyar kifejezés, mert az, hogy „búvárszemüveges korallnézegetés” kicsit hosszú, meg aztán halakat is néztünk. A busz…..
A reggel még mindig a buszon kezdődött. Nyolc körül lehetett pisilni, szintén a sivatag szélén, férfiak balra, nők jobbra módszerrel, majd hajtottunk tovább. Őszintén szólva esetenként jobb a sivatagban pisilni, mint egy fizetős kínai WC-ben, márcsak a higiéniai körülmények…..
Ma már felkeltünk, méghozzá kilenckor, hogy elcsípjük a fél tízes buszt, ami tíz után indul valamikor. Megreggeliztük a tésztánkat, és leballagtunk a buszhoz. Tíz óra volt és nyomát nem láttuk, hogy indulni akarna. Elmentem jegyet venni, ott is ki volt írva, hogy 9:30-kor indul,…..
AnyiésApi 2009.07.24 10:36:49
Első utunk a közeli park mellett nyíló lerobbant sikátorba vezetett. Innen indulnak ugyanis a minibuszok Oskuba. Bizonyos minibuszok mindig ilyen rejtélyes pontokról indulnak és soha nem fogok rájönni, hogy ennek mi az oka. Osku egyébként teljesen lényegtelen, csak ott kell átszállni…..
Hogy milyen volt az éjszakai buszozás? Isteni! Már a Göreméből induló busz is késett, Kayseriben meg belefutottunk párszáz bevonuló ifjúba, és az őket kikísérő könnyes szemű anyukákba, nagymamákba, apukákba, nagynénikbe, és a körülöttük rohangáló gyerekekbe, Nem tudom,…..
AnyiésApi 2009.05.28 11:24:35
A bodrumi kissé lazább nap elmaradt, mivel inkább a romokat választottuk, ma meg mentünk tovább Fetihyébe, de a viszonylagos lazításról nem akartunk lemondani, így az öt órás buszozás utánra nem terveztünk semmit, legfeljebb laza sétálgatást. Egyébként a távolság önmagában…..
Minden este indul, ha az ember messzire készül. Nyilván inkább azt veszik figyelembe, hogy mikor fognak megérkezni, mint azt, milyen idétlen időpontban kell kimenni a buszállomásra. A mi buszunk este hatkor indult a Népligetből Szófiába. Már korábban kimentünk, mert egyáltalán nem…..