Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DucksFan07

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorban dőlnek a klubrekordok. A Los Angeles kilenc győzelemnél tart, a Kings 0-3-ról fordított a Detroittal szemben. Véget ért az Ottawa és a Phoenix menetelése, a Sens 5-0-ra kapott ki Torontóban. 28 csapat lépett pályára, négy kapus nem kapott gólt. Tizedik meccsét is bukta a…..
6-1-re nyert a Detroit idegenben, egy győzelemre van a Stanley-kupa-döntőtől. A címvédő két legjobbja, Nicklas Lidström és Pavel Dacjuk nélkül aratott sima sikert. Legjobb védője és egyik legjobb csatára nélkül is könnyen nyert a Detroit Chicagóban, 3-1-re vezet, szerdán, hazai…..
Fantasztikus meccsen, a hosszabbítás második percében szerzett góllal győzte le a Chicago a címvédő Detroitot. A sorsdöntő gólt Patrick Sharp lőtte, aki duplázni tudott a meccsen. Ezzel a nyugati párharcban 2-1-re vezet a Red Wings. A Detroit a sírból hozta vissza a meccset, hogy a…..
A keleti és a nyugati alapszakaszgyőztes sem érte el a főcsoportdöntőt, a San Jose után a Boston is búcsúra kényszerült. Hatalmas csatában jutott tovább a Detroit, az Anaheim playoffszereplése így is bravúr. Pittsburgh–Carolina és Detroit–Chicago párharcok jönnek.…..
Az Anaheim Detroitban, a Carolina Bostonban egyenlített a főcsoport-elődöntőkben. A Hurricanes lenullázta a Bruinst, az alapszakasz keleti legjobbját. A Ducks a harmadik hosszabbításban nyert, minden idők harmadik leghosszabb playoffmérkőzésén. Két meglepő vendégsiker született a…..
Győzelemmel kezdte a főcsoportelődöntőket a Detroit és a Boston. Mindkét csapat otthon nyert az Anaheim, illetve a Carolina ellen. A Boston a rájátszásban még nem kapott ki. A Detroit ötödször találkozik az Anaheimmel a rájátszásban, 2-2 az állás. Érdekesség: a Detroit a két…..
DucksFan07 2009.05.02 11:46:10