Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LadyGiga

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A római patkányfogó 2010.04.02 05:45:00
Oké, feladom, eddig bírtam. Direkte igyekszem kerülni már, hogy a vallás, és azon belül a kereszténység abszurditásán rugózzak. Bár nem nagyon értem, miért ne tehetném akár hetente, elvégre a templomban is sok a műsorismétlés, mégis szeretnek az emberek rendszeresen ugyanarról…..
Az ötödik évadra ugyanúgy nyolc hónapot kellett várni, mint a negyedikre, és ez kétmillió rajongójába került a sorozatnak: a kritikusok szerint zseniális negyedik évad után ennyivel csökkent a Lost nézettsége. A 11 milliós átlag persze 2009-ben nem is olyan rossz, igaz ezzel a…..
Korunk egyik színészóriása nem elégszik meg a filmvászonnal, hanem Tribeca Productions nevű cégén keresztül három, New Yorkban játszódó tévésorozatot is készít a CBS-nek az elkövetkezendő két évben. Az első egy könyvadaptáció lesz, amiben egy terrorelhárító egység…..
LadyGiga 2009.11.10 20:15:02
comment:com Megújult a Comment:com 2009.10.27 11:45:04
Álljunk meg egy pillanatra! Kicsit ünneplőbe a szívünk. A szürke hétköznapok közepette. Ennyi év után. Mert kicsit együtt nőttünk. Változtunk. Öregedtünk. Talán már ránk fér. Hogy modernebb, áramvonalasabb. 210 százalékkal átláthatóbb. Minden eddiginél letisztultabb.…..
LadyGiga 2009.10.27 21:08:11
comment:com Körutazás Sandokannal 2009.09.21 16:30:00
Ma két premier is lesz az m1-en. Hét előtt öt perccel kiderül, hogy valóban hasonlít-e a Friendsre a magyarul Párizsi jóbarátokra keresztelt francia vígjáték sorozat, aztán kilenc után tíz perccel indul a Sztársáv, Gundel Takács Gábor új szórakoztató műsora. Már adták…..
Nagy csatát vív a rákkal Patrick Swayze, a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik szívdöglesztő mozisztrája, akit azonban a daganatos betegség sem tudott leszoktatni a dohányzásról, az meg ebben az esetben (meg úgy egyébként sem) nemigen használ az egészségének, de mindegy, ettől…..
Foxy Brown (1974) Írta: Jack Hill Rendezte: Jack Hill Emlékeztek még az Ed Wood sorozatra? Mennyi elképesztően fontos munkával találkoztunk! Bride Of The Monster, Glen or Glenda, Night of the Ghouls, a Kilences terv, alkotások, melyek mindegyikében volt egy kivételes tehetségű…..
Ha az én fiam hal meg, és elmegyek egy nyilvános eseményre, mondjuk egy zenei díjkiosztó-gálára, és ott a riporter azt kérdezi tőlem, hogy érzem magam a tragédia után, biztos nem kérdezek vissza, hogy mire gondol, de ha mégis, nem válaszolom azt rá, hogy jól. Azt pedig végképp…..
LadyGiga 2009.07.01 12:10:46
comment:com Évadzáró: Fringe s1 2009.06.08 15:21:00
Amikor a Fringe alapsztoriját megismertem (különleges FBI-egység megmagyarázhatatlannak tűnő eseteket vizsgálgat), mindenki máshoz hasonlóan az X-aktákra asszociáltam menten, láttunk már ilyet kilenc évadon keresztül, hagyjuk. Aztán jött a hír, hogy JJ Abrams és haverjai…..
Aki már végzett az ötödik évaddal, bátran kattintson a továbbra, és olvassa el, mint mondott Jack Bender, a Lost egyik rendezője a hatodik évad kezdetéről és a sorozat befejezéséről, illetve beszámolunk arról is, hogy milyen visszatérő karakterekre számíthatunk az utolsó…..
comment:com Hírek kávé után 2009.05.28 10:36:57
Jó hírünk van Dollhouse/Summer Glau-fanoknak, már ha ez a két halmaz metszi egymást, naszóval Joss Whedon, a Dollhouse készítője már megkereste a Terminator TSSC kaszája után munkanélkül ténfergő Summert, és állítólag a Dollhouse-ba akarja bevinni, de NEM baba/aktív…..
Tessék csak megnézni, milyen lett volna, ha a Drót sitcomnak készül, aláröhögéssel. "How old are you, shiny-head motherfucker?" Muhaha! ..
A Lost ötödik évada úgy fejeződött be, mint az összes többi: egy zseniálisan összerakott, de bizonyos tekintetben csak a logikus gondolkodás totális felfüggesztésével élvezhető történettel, ami számos válasz mellett felvetett néhány olyan kérdést, amin bőven el lehet…..
Ahhoz képest, hogy hétfő van, bőven van mit nézni a tévében. Kezdjük az Óceániai csavargások (19:00 m2) című magyar ismeretterjesztő sorozattal, amiben ma Nyugat-Szamoával ismerkedhetünk meg. Aztán folytassuk a Piaffal (20:00 HBO), amiről mondtak hideget és meleget is, ezért nem…..
Egy héttel a finálé előtt a Lost egy olyan király, figyelemfelkeltős epizóddal jelentkezett, amilyennel csak kell az évad ezen szakaszában, lásd még Fringe eheti része. Kaptunk válaszokat, magyarázatot egy rakás dologra és persze újabb kérdéseket, illetve a táblán a figurák a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.05.07 09:23:00
Nem túl nagy meglepetés, meg egyébként is, ki a faszt érdekel már a Hősök: Zach Quinto visszatér a sorozatba, ami, ha nem vigyáz, a karrierje végét fogja jelenteni. Nem te vagy a kapitány, Zach, menekülj, míg lehet.10 sorozat, amit a TvSquad szerint kaszálni kellene. Nem mindennel…..
LadyGiga 2009.05.07 12:39:00
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
comment:com A pedofil család 2009.05.04 16:47:00
Esküszöm, hogy a mai kínálatból a legjobb film a Zsákfalu című doku. Perőcsényről szól, ami kedvenc magyar falvam, tényleg az egyik legjobb hely Magyarországon, a Börzsöny lábánál. A cím egy kicsit félrevezető, mert a "zsákfalu" szónak nincs túl pozitív…..