Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scottpeter

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na hali mindenkinek!Hát először is, mikor leszálltunk a repülőröl, te Jó Isten, mintha haza jöttünk volna. Semmi nem változott, minden ugyanaz, szal ezt nehezen lehet elmondani. Bárba ugyanoda kerültem ahova tavaly Sofia és Adrienn társaságában. Plusz ráadásként van még egy…..
Hát ez most az utolsó amit itthonrol írok. Már be vok szarva, mert kaptam az infot, hogy kinn a divában már nincs hely, ezért valszeg benn fogunk lakni kardamenában. Aztán hogy ott milyen szállást kapunk, meg hogy hogy lesz megoldva a bejárás azt nem tudom. Meg a pogyász súly miatt is…..
Nos akkor frissítem ezt az oldalt is, november 3-i hazaérkezésem óta :DTöbb mint fél év alatt gyűrtem a kilométereket az új autómba amit a tavaly megkeresett pénzemböl vettem, töltöttem a filmeket az új laptopba amit szintén ebböl vettem, aztán meg spóroltam mint atom mert az…..
Hello Magyarország!Na mi a szitu? Mindenki überfaszán érzi magát? Hogy telik a napotok? Néha írhatnátok egy – egy sort, hogy mi a fasz! Mivel sajnos fészbúkon nem mindig, sőt szinte egyáltalán nem tudom követni, hogy mi a tündércsoki van nálatok! …..ÍRJATOK A DURVA…..
Hát üdvözlök mindenkit és bocsánat, hogy megint nem jelentkeztem oly sok idő óta. Nodehát nem is nagyon lenne mit írni, ha minden héten írnék ide. Szeptember első hetében 6 day offot kaptam, ami nyaralásnak volt felfogható. Ez persze azt jelentette, hogy jó ideig nem lesz utána…..
Na hali mindenkinek!Bocs, hogy megint csak ilyen sokára írok, de hát nem sok idő jut se netre, se semmire. A héten pl egyáltalán nincs day off, csak meló után ugrottam be netezni a vacsora meg az alvás rovására. Na nem baj nem maradunk kaja nélkül csak ez most 2 euróba fog kerülni…..
Na megint tiszteletem teszem itt nálatok. azóta hogy írtam sok midnen történt. beteg voltam egy csöppet, a 40 fokba megfáztam. mondjuk most se vagyok a legjobban de hát na ez van. majd lesz vhogy még. Legtöbbször melóba unatkozok, mer vendég az nem nagyon van. 300 körül lehetnek, de…..
No tiszteletem megint mindenkinek. Elnézést a sok hallgatásért de nem volt se pénzem se időm hogy bejöjjek és netezzek. De mostmár sorba nyílnak ki a bárok és van wájfáj lehet netezni saját géppel. Most találtam ezt a 5th avenue bart csak 2 euró a narancslé egyet megiszok és…..
Szombaton voltunk partyba. Pf ez a Status egy jo hely. mi parti volt... Ott volt a pretty Ewalina is. O is aztan jo kitette amije van. (de csak szolidan, olyan lengyelesen). Utana 5 kor elkezdtunk hazaballagni, ja nem 5:20 kor. A legjobb az volt hogy a nap mar kelt folfele mikor mentunk hazafele…..
Hali All!No hat megint elerkeztem oda hogy irjak kicsit. A barefoot barban (poolbar) dolgozom minden nap 11-este 7 ig. Van ket munkatarsam Sofia o egy 39 eves gorog holgy, nagyon keveset tud angolul de mar felszavakbol is ertjuk egymast. Ha veletlenul nem tudna elmagyarazni mit is akar csinaltatni…..
Na szia mindenkinekVegre elerkeztem oda hogy irjak is kicsit.Csak sorban! Mikor athenba odaertunk 3,5 orat kellet varnunk a csatlakozasra kosra. a varakozassal ellentetben egy boeing 737-300 al mentunk ami sokkalta kenyelmesebb volt mint a magyar fokker 70. 40 perc alatt oda is ertunk.A repteren par…..
Sziasztok, sziasztok. Hátakkor ezt a számot szeretném küldeni, speciálba, a Pozsonyi Ferikénem és az ő drága terhes szép feleségének, fogadjátok sok-sok szeretettel. Na jó nem nekik hanem a családomnak, az öszes barátomnak ismerősömnek. :DMindjárt inulunk pestre, de még azért…..
Csak próbaként írom ezt ide most, hogy lássam hogy olyat alkottam e ami működik is. Egyébként meg holnap indulok...
Szerda.Ma reggel észrevettem, hogy növesztődött egy Árpád a szemem sarkába. ERDŐ! Hogy az a jóillatú….hét meg a nyócát! No, akkor ma szemüvegbe megyek melohelloba…Na igen :D ……meg is kaptam a magamét…Teacher (tanárnő) lettem. Andrej elnevezett.…..
A csajokkal sokat csacsogtunk, míg vártunk a beszállásra….hamar elment az a 3 óra, főleg hogy tudtam netezni  :) :) :) Elérkezett az az idő, hogy beszálljunk a jó kis Olympic Airlines gépre…most az ablak mellé kaptam a jegyem, jesz! Leghátsó…..