Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B_Barbi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bódító illat lengi be a konyhát és az előszobát. Még félhomályban ücsörögve is legújabb művünket csodálom, az adventi koszorút. Büszke vagyok rá, mert nem kellett idén megcsonkítanom a kertben álló növényeket, mégis egyedi és ünnepi díszt alkottunk a lakásba.  …..
Konvex Csiripelés 2011.09.23 13:49:00
Nem bírok a fenekemen ülni. Próbálom megvalósítani önmagam. Épp azt vettem a fejembe, hogy angolul twitterezzek azokkal, akikkel együtt nézzük az internetes E-Sport közvetítéseket. Egyébként is oda vagyok az egyik kommentátor srác teljesítményéért, mert tökéletesen beszél…..
Ma erről a fotóról írtam elemzést az egyik tantárgyam teljesítéséhez. A végére elég nehezen jutottam megfelelő szavakhoz, mégis annyira megfogott ez a kép! Alig tudom levenni róla a szemem. Azon morfondírozom, hogy megéri-e fenntartani a blogot, ha ilyen keveset írok rá. Nektek…..
Átláccó I like the movie, movie 2009.12.01 21:30:00
Írhatnám át a közismert dalszöveget (lásd az eredetit: „I like to move it, move it”) a pályázati felhívásra beérkezett rengeteg kisfilm hatására. A Transparency International Magyarország eddig nem kifejezetten arról volt ismert, hogy filmpályázatot hirdet. Mindezidáig!…..