Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kajlov8

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időjárás: 17-21 c, felhős, bujkáló napocskával Ma végre egészen friss voltam és üde. Ehhez képest a felét nem csináltam annak, amit elterveztem. Reggel alig nyíltak a szemeim, bevillant a szezámmagos zsemle és a téliszalámi, paradicsommal, paprikával. Hmmm, nyamnyam. Még…..
 1 ügyfél látogatás Időjárás: 22-26 c, holnapra lehűlést jeleztek a kollégáim. Meglátjuk…  Ma nagyon csúnyán és 2400 m mélyen aludtam el. Menthetetlen helyzet volt, nem tudom, hogy értem  be 9.00-re. A kutyus nagyon édeske volt, mert amikor dumáltam…..
 Időjárás: 23-26 c Ma ismét napsugaras ébresztő volt a botrányos szundi nyomkodást követően. Ma is sikerült kicsit megint tovább aludni és szüttyögni, mint kellett volna, hiszen ebben világbajnok vagyok. Így nyomtam egy laza kocogást magas sarkú cipőben, 2…..
 Jó reggelt innen a napsütéses Taipeiből!23 c van ma, nagyon durván jó az idő.Tegnap szürke idő volt, és fogalmazás gátlásom is, bocsánat... Lesz még ilyen, de a másnap mindig jobb és higgyétek el, ilyenkor jobb, ha nem öntök formát a gondolataimnak.Kultúrális vasárnap…..
Ni hao,Időjárás jelentés: 10-15 c, helyi pletykák alapján atomhideg, kutyák és csajok bunkában (kivéve akik papucsban), kicsit szemerkélős esős, szomorkás, szürke felhős az égboltTetszenek a hozzászólások, nyomjátok csak! Elég nekem 1-1 sor is, csak spanoljon... :-) Ez…..
Hello Kedeskéim,Köszönöm mindenkinek személy szerint a hozzászólását, akár emailben, akár blog kommentként érkezett! Minden visszajelzés hatalmas öröm számomra, mert így úgy tűnik, megéri csokorba fogni a kusza gondolataimat.Na nézzük, mi a mai menü...Ma reggel…..
Néhány sztori kimaradt, néhány azóta született és még mind a mai nap gyümölcse: A pajtásomtól megkérdeztem a kocsiban, hogy hogy is van ez a kutya falatozós sztori. Köszi Jahnalka a bogarat a fülembe!  Mondta áldozatom, hogy ők nem, de a térképen kicsit feljebb, ahol…..
Még jó,hogy délután aludni akartam egy kicsit, miután reggel elcsicseregtem az időt (átlag beszélgetés 1,5 óra skype-n) a kereszgyerekkel, aki egy tündér amúgy...Ebből az előkészület meg is valósult - beöltöztem, beugrottam a kényelmes kis fészekbe, pici olvasás…..
A világ arra való, hogy az okos nemzetek más kárán tanulhassanak. Ha tudjuk, mit és hogyan kúrnak el más országok, akkor azt nekünk már nem kell kipróbálni. De a magyar embert nem annyira érdekli a közvetlen szomszédaink sorsa sem, mint a magyar celebvilág pillanatnyi áleseményei,…..
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
kajlov8 2009.07.06 12:56:06
@kraut:
mondjuk Veszprémben is volt ott rendőr civilben csak nem mert szólni a cigányoknak inkább elhúzta a csíkot. McD ízfokozói miatt, nem tehet rólaa srác, ez olyan mint a légynek a romlott hús.. :)
Akkor miért féltek ezektől a puhos v csontsovány, szánalmas Gárdistáktól?
w Két pogány közt 2009.06.09 23:00:00
EP-választás, IV. rész - Fidesz A győztes Fidesz nehéz helyzetbe nyerte magát. Kétfrontos harc mellett nehéz megőrizni a hitelességet, és elkerülni a két ellenfél szavazóinak protest-mozgósítását. Ha a Jobbik radikálisainak udvarolnak, azzal az SZDSZ egykori és az MSZP…..
kajlov8 2009.06.16 10:13:22
@okostojgli:
meg az öreg ex-munkásőröktől...
Körvonalazódik a felnőttválogatott következő évi programja. A tervek szerint legközelebb novemberben láthatjuk Magyarországon a legjobb hokisainkból álló csapatot, komoly tornát szervezünk, az A csoportosok közül Olaszország is ellenfelünk lesz. És egy nagyszerű, új…..
A keleti és a nyugati alapszakaszgyőztes sem érte el a főcsoportdöntőt, a San Jose után a Boston is búcsúra kényszerült. Hatalmas csatában jutott tovább a Detroit, az Anaheim playoffszereplése így is bravúr. Pittsburgh–Carolina és Detroit–Chicago párharcok jönnek.…..
Mély nyomot hagyott a hokivilágban a magyar válogatott vb-szereplése. Lehetünk őszinték: nem is annyira 16. helyezett csapatunk játéka, mint szurkolóink minden képzeletet felülmúló buzdítása tarolt. A kanadai kapitány még a vesztes döntő utáni sajtótájékoztatón sem ment el…..
kajlov8 2009.05.13 16:09:10
@D. Gromov:
Hát, nem azért vívtuk ki a tiszteletet Svájcban, mert kötögettünk... :)
Előttem van, CAN után, ahogy a pályamunkások lentről, ámulva tapsolnak minket!

A két szurkolás közötti különbség, egyértelműen a soccer népszerűségére vezethető vissza szerintem.
A Bruins a Carolina otthonában egyenlített, a döntő csata Bostonban lesz. A Detroit kikapott Anaheimben, ebben a párharcban is a hetedik meccsen dől el a továbbjutó sorsa, a hazai jég előnyt jelent a Red Wingsnek. Egyedül a Chicago főcsoportdöntős eddig. Visszajött a Boston. Már…..
w A legszebb öröm 2009.05.12 04:30:00
Gyászba öltözött a magyar baloldal. Legyünk velük megértőek és kedvesek, nehéz napokat élnek át most. Pécs eleste velőtrázó fájdalom. Mert ha Szili ekkorát bukott Pécsett, akkor ki állhat meg? Hol marad egy talpalatnyi menedék nekik? Pedig akár örülhetnének is, ha…..
Nagyon kikaptunk Ausztriától, pedig az első harmad jelentős részében a mi akaratunk érvényesült. Az első gólt az utolsó percben kaptuk, a második harmad elején szintén egy percen belül beszedtünk még egyet. A mérkőzést abban a pillanatban elvesztettük.A meccs közepes…..