Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leila-san (törölt)

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
YES!!!!!!!!!!!!! YES YES YES X33333 Tegnap megérkezett Yamapi Supergood Superbad albuma *________* És mecha mecha király!!! ☆ És mivel naaagyon hosszúra sikerült, erre tessék~ x'D Most 1 hétre érkezett meg, pedig néha előfordul, hogy 2 nappal hamarabb megkapom amit Asuka…..
Leila-san (törölt) 2011.02.20 16:42:46
@Umi: Höööö...o.O írtad hogy neked is a 2. a kedvenced? Hmm,nem látom,de attól még kibökheti a szemem valahol. xDD
Okés,majd leszek.
Oh annyi minden van. *Kezdeném akkor a két multheti álmommal, amiből az elsőre jobban emlékszem, azért, mert valamennyit lefirkáltam belőle gyorsan egy papírra. Múlthéten kétszer volt az álmomban Yamapi, bár ezúttal mindkét esetben csak feltételezem. Szóval nem is Yamapis…..
~♥海のブログ♥~ supernice~ 2011.01.26 18:26:00
Ma jelent meg a drágám első nagy albuma, azaz a Supergood Superbad *-* Remélem drága Asukámnak sikerült megvennie, ugyanis a múlthéten küldtem el neki rá a pénzt x3 Yent csak Pesten váltanak, úgyhogy sajni dollárt tudtam csak küldeni >< És ha minden igaz, hamarosan a kezemben…..
Úgy döntöttem írok végre :) Ma már 7-kor felébredtem, nem tudtam tovább aludni :S Mostanában én is rosszul alszok... Remélem hamar visszaállok a megszokottra, vagyis hogy leteszem a fejecskémet, és már húzom is a lóbőrt xD Így rohadtul unatkozom, és gondoltam írok... Nos...…..
Leila-san (törölt) 2010.10.10 14:22:59
@Umi: Rendben...ma majd leszek estefelé...vagy lehet hamarabb,mert még mindig betegeskedsz,azt inkább pihenj az ágyikódban.
Huuh,nem igazán tudom hogy most mire gondolsz a facebookkal kapcsolatban,olyan sokat nem beszéltünk,de majd felvilágosítasz. ;) Na hamarosan fellépek valahová. :D
Tegnap jó kis nap volt. Nem történt semmi extra igazából. xD Akár ezt tegnap is leírhattam volna, de bepíztem, meg benyúszoztam :) Tegnap volt azért munka böngészés is. Hát, mindezekre jobban majd hétfőn tudok ráfeküdni…Tegnap megyek le a lépcsőn… Már a tetején…..
 Hol is kezdjem... Annyi minden van. Már régen írnom kellett volna, már szerdán, erre szombat van... Akkor megyek sorba. Tehát szerda. Ekkor kaptam meg (aug. 11) Emitől a Yamapi CD-m *O* Annnnnyira csodálatos *____* Emi felajánlotta, hogy megveszi nekem a One in a million…..
Na tehát még egy kicsit mesélek a hazautazásról. :) Kb. 1 hete tudtuk már, hogy megyünk haza. Nálunk otthon mindenki tudta, csak apu nem. xD Így aztán meglepetésnek szántuk, hogy hazamegyek. Volt is de nagyon :) A kocsiban végig majd megsültem, de végül is túléltem ^^; Végre…..
~♥海のブログ♥~ Május ♪ 2010.05.01 18:48:00
  Hát átváltottunk a kedvenc áprilisemből májusba. De a májust is nagyon szeretem!! És napok óta jó az idő. Remélem így is marad~ Ma is csodálatos idő volt. Yay~Álmok… Nem nem is tudom, hol kezdjem. Álmaimról régen írtam, és összegyűlt egy pár. x’D De kezdem…..
Hi, minna! How are ya there? ^^ Na jó, befejeztem :D De mostanában nagyon kenem az angolt, gyűrjük mailekben barinőimmel nagyüzemben ^^ * Andy még áprilisban elküldte nekem a Paula és Paulina teljes sorozatot, és már egy jó ideje befejeztem, de elfelejtettem. Szóval a Paula és…..
Hát vége… Múlthéten véget ért. Istenem, vége! Az elsőszámú kedvencemnek. :’’( Mint már áradoztam a Kanketsu-hen első részénél is, így most azt is le kell írnom, hogy nagyon elégedett vagyok a végével! Egy ici-picit ütött el csak a mangától, és ennek pont…..
~♥海のブログ♥~ Myself :) 2010.04.19 09:39:00
 Nos, ma van a 20. születésnapom, így gyorsan írok egy bejegyzést. ^O^ Meglepem saját magamat egy újabb dalszöveggel, és persze titeket is~ Kicsit elmaradt mostanság a fordítás, de itt egy újabb gyönyörű szám~ Ismételten Changin' My Life az előadó. Tudom, tudom... De…..
 Fuhh. :D Kicsit régen írtam, lemaradtam itt rendesen. De nem volt kedvem írni x’D Most van. :) Szóval múlthéten hétfőn volt a szülinapom. Akkor raktam ki egy dalszöveges bejegyzést magamnak. xD (persze a dalszöveget nem aznap fordítottam le) Nos, anyukám sütötte nekem a…..
  Nagyon, Nagyon Boldog Születésnapot az én Egyetlen Kincsemnek!!! 25 éves lett a Drágám. Love ya~   „Szívem véréből kigyúlt reményeimért imádva gyűlöllek. Ám a fenyőn játszó szél, orcánkat ugyanúgy fújja.” Yosano Akiko „Egy év múlt el megint…..
  Boldog Születésnapot húgomnak, Adrinak!!!Happy Birthday to my sister, Adri!!!誕生日おめでとう私の妹アドリ!!!"Amikor megszülettél, körülötted mindenki mosolygott, csak Te sírtál. Igyekezz úgy élni, hogy életed utolsó napján körülötted mindenki…..
Leila-san (törölt) 2010.04.06 10:11:48
Hosszát tekintve itt a folytatás.  Hány éves leszel öt év múlva? 25 (minnyá 20 leszek szal..) Szerinted akkor házas leszel? remélem Milyen magas vagy? 162 cm Kitől kaptál utoljára smst? Juliannától Jobban szeretsz smst írni, vagy telefonálni? sms Mit csináltál tegnap…..
  Fúh, nagyon rééégen írtam, pedig akartam. ^^ Komcsi akartam, de már mióta is? Már szerda óta nincsen netem!!! 17.-e óta. Most is wördbe kezdtem már el írni, mert annyi minden gyülemlett fel, hogy így is lesz amit kihagyok. Muszáj már írnom. Hol is kezdjem, azt se tudom.…..
 Családi nyári (júliusi vagy augusztusi) kirándulások :3Régóta tervezem ezt a bejegyzést is. Egy kis összegzés a felejthetetlen kirándulásokról, valamint arról, merre jártam már én a világon. (Már csak Japán hiányzik nagyon >__<) Plusz Anglia és Németország külön…..
~♥海のブログ♥~ Március~ 2010.03.04 11:57:00
  こんにちは!Huhh、 ideje már írni、 kicsit elhanyagoltam。。。 Pedig már március van、 (mégis februárral kezdem) és még arról sem meséltem mikor Leiláéknál voltam。:D Szóval。Őőő。。。 Mikor is volt? Jah、 tudom már a szülcsinapcsiján :P…..
Régen asztrológiáztam, így aztán időszerű volt utána nézelődni. 2010-es éves horoszkópokat találtam egy ismim blogján, és gondoltam a sajátomat bemásolom ide, mivel egészen jó, és bízom benne, hogy így is lesz... Én Kos vagyok. Tehát 2010, általános horoszkóp, Kos:Kos az…..
Tadaa~ Egy újabb fordítás, (igen, megint BoA sama) mellyel kicsit megkéstem, mivel mindjárt tavasz, de mondom még csak nem vagyok elkésve annyira vele. ^^ Hát hó már nincs (ne is legyen mostmár), de azért remélem átérezhető a dal. :) Jó szórakozást, remélem tetszik~ BoA…..
  OTANJOUBI OMEDETOUU~~~!!!! MA van az én Oneesanom Születésnapja!!!☆ Boldog születésnapot!!!  ♪ (*^∇^*)Majd megünnepeljük!!! ;D (ma megyek hozzájuk~~x3) Még soooook soooook ilyet KÍVÁNOK NEKED!!!♥ "A csend az igazi beszélgetés a barátok…..
Leila-san (törölt) 2010.02.26 16:01:52
@Nima: Neked is köszi szépen~~ *_*