Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kosa05

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen tragédia rázta meg az egész világot szeptember 7-én délután. A KHL mérkőzésre tartó orosz Lokomotiv Jaroszlavl jégkorongcsapatának repülőgépe érthetetlen körülmények között zuhant le. A tragédiát a hírek szerint az okozhatta, hogy az 1993-ban épített…..
    Név Gól Assist Total 1 Péter Zsolt 7 5 12 2 Basilidesz László 6 4 10 3 Sára Tibor 6 4 10 4 Molnár Zsolt 5 5 10 5 Daradics Csaba 4 5 9 6 Ambrus Alpár 6 2 8 7 Csiki Csaba…..
Eddig, pozitív eredményeket hozott, a Progym hivatalos oldalán elindított szavazás. Arra voltunk kíváncsiak, mennyire érdekli az embereket a kezdeményezés?     Örömmel tapasztalom, hogy nem passzív a hozzáállás. Legalábbis ami a szavazást illeti, mert amikor…..
     Tíz napos pihenőt kaptak csapatunk játékosai, a szárazedzések pedig augusztus 9-én, hétfőn folytatódnak.     További hír, hogy a műjégpályán augusztus 23-tól lesz jég, így ezzel a dátummal kezdődően a jégedzések is elindulhatnak a…..
Június 16.-án lesz a román Jégkorong Szövetség ülése, amikor végül is megszavazzák az új év sorsát, hogy elengedik-e a három "NAGY" csapatot, és milyen csapatot/csapatokat tudnak bevonni a román bajnokságba.  A Progymnak a MOL-Ligába való indulása szinte mondhati…..
Vége a brassóval szembeni bronzmérkőzések párharca.. Utolsó mérkőzésre ma került sor Brassóban, amit fiaink egy szép eremény érdemében inditottak. A végét viszont a tisztességtelen magatartás, viselkedés, példamutatás brassói módra történt. Mivel az 56. percben Elekes…..
Ma, 17:30 órai kezdettel csap össze újra csapatunk a brassói Fenestelával. A brassói mérkőzésen nem sikerült a meglepetés, de tudjuk, hogy hazai környezetben, jó szurkolói hozzá állással bármire képes a fiatal Progym!Ezért menjünk ki minél többen a mérkőzésre, és az…..
Ma, 16:00 órai kezdettel, csapatunk a Brassói Fenestela vendége lesz, a bronz csata első mérkőzésének keretén belül.Itt, a blogon, ha pontos élő közvetítést nem is, de figyelemmel követhetitek az eredményt! Szurkoljunk együtt egy szép eredményért! Hajrá Progym!!!..
A brassóiak honlapja arról tájékoztat, június 22–30. között tengerparton edzőtáborozik a csapat, amely jelentősen kicserélődött a tavalyi szezon óta. Összesen hatan maradtak, de érkeztek helyettük mások: az SC Csíkszeredából, a Progymtől, a HC Csíkszeredától és a…..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..