Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ReAp

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..
 A Duna Televízió és a Tűzvonalban készítői ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy még nem találták meg Stohl András utódát a krimisorozat főszerepére. Annyi viszont már biztos, hogy Stohl karambolja miatt nem folytathatja a sorozatot. A közszolgálati csatorna és a…..
Tudom, nem nagy érdem, de én is e kis közösség tagja vagyok. Lassan 3 éve van viszonyom az egyik kollegámmal. Világ életemben a hűség "bűvkörében" éltem. Fel nem foghattam, hogy emberek hogyan tudják megcsalni a párjukat, ha szeretik a másikat. Iszonyatosan féltékeny…..
Amikor először hallottam a Defying Gravity című sorozatról, rögtön mellékeltek is figyelmeztető címkét a Variety-ben: "olyan, mint a Grace klinia, csak egy űrhajón". (Ezen persze nem szabad csodálkozni, hiszen a sírós-picsogós kórházsorozat egyik exec. producere a…..
comment:com Ki a fasza gyerek? 2007.08.27 14:42:00
Havas Henrik megint kisebb botrányt kavart azzal, hogy pénteken többször feltette a kérdést a Mokkában, miért nem mennek a roma jogvédők, vagy Farkas Flórián, vagy Horváth Aladár latrinát ásni Nyírmihálydiba. Ismerjük a sztorit: hepa-járvány, latrinátlanság, sirám, nyomor,…..
w Re: Hol nemzet süllyed el 2007.08.14 20:57:00
Olvasói levél ritkán fordul itt elő, kiváltották részben a kommentek. Ezt most mégis közlöm. Azért is, mert mikor legutóbb végigkattintgattam a wiwet, meglepődtem kissé. Azon, hány volt osztálytárs, ismerős, évfolyamtárs távozott külföldre. Sokan egyértelműen jelzik: nem…..
w Operation Fospumpa 2007.08.10 06:00:00
Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba,…..
w Gyere bátran, Törökország! 2007.07.25 06:00:00
A török EU-csatlakozás hidegrázós téma, amióta az ötlet felmerült. Az ellenvetéseket könnyen összefoglalhatjuk: ezek muszlimok. Uram irgalmazz, Krisztus kegyelmezz, Mária hozzál gyorsan sört! Ezek a hetvenmillió allahisták be akarnak türemkedni a mi keresztény Európánkba.…..
Subba Ess el Jézusért! 2007.07.17 14:41:00
Nem minden nap találkozik az ember a Youtube-on az amatőr videós népművészet olyan remekeivel, mint a Drowning Pool és Benny Hinn randevúja. Az előbbi egy teljességgel jelentéktelen amerikai együttes, az utóbbi viszont már érdekesebb jelenség. Amerikai prédikátor ő, aki…..
w Szentírás-magyarázat 2007.05.02 05:00:00
[Ezzel most egy időre abbafejeződik a hitéleti kalandozás, és visszatérünk a jelenbe, a közéleti véna domborításához.] Hogy milyen csuda dolgokban lehet hinni, ha az ember akar, arról elég sok szó esett itt. Ideje tehát bemutatni Erich von Dänikent, ő ugyanis figyelemreméltó…..
w Egy ország hülyék nélkül 2007.04.18 05:30:00
Választójogi reformra semmi kilátás nincsen éppen. Hiszen még a nyomorult, mocskos, lényegéből fakadóan korrupt pártfinanszírozásuknak sem hajlandóak nekiesni ezek, hanem inkább úgy tesznek, mintha nem volna mindegyiküknek az arcán egy nagy pacsni szar. Hahó, de igen, látjuk! Na…..