Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zombie67

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdemes szemezgetni a Crazy Mama koncertkínálatából, hiszen minden korosztálynak és szinte minden stílus rajongójának próbálnak kedvezni a szervezők. De nem csak a koncertkínálatért érdemes a klubot felkeresni. A helyen belül is komoly változások, felújítások lesznek, és az italárak tekintetében is…..
SzexKlinika A szopás művészete 2007.11.05 17:54:37
"A nyalás művészete" című bejegyzés sikerére való tekntettel lássunk most egy irományt a fordított felállásról: "Leszopni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok nő nem értékeli, hogy ez…..
zombie67 2018.04.11 15:28:06
 Régóta tudjuk, hogy a sör és a banán közt van valami titkos érzéki kapcsolat, valami rejtett átjáró, melynek a kapuját a Heineken őrzi a maga banánízű észtereivel. Ennek fényében nem tűnt eleve hülyeségnek a Wells Banana Bread Beer.Pláne, hogy a Bombardiert is jegyző…..
A Sorozatwiki tudta meg még tegnap éjjel, hogy a Feleségek luxuskivitelben című pompás trashreality megkapta a második évados berendelést. A műsor nézettségét ugyan nem sok értelme lenne kitenni a vitrinbe, de a sajtóvisszhangot már lehet mutogatni, hiszen kismillió cikk, kritika, blogbejegyzés…..
Testimese A szopásról 2019.12.16 14:48:00
Az alábbi tanácsokat nők írták, megjegyzem:  én nem értek egyet minddel, de az is lehet, hogy én nem látom jól a dolgokat. Az orális kényeztetés alapvető egy érzelmekkel megalapozott szexuális kapcsolatban. Egy pasinak nincs felemelőbb érzés annál, amikor a nő szájában éledezik fel férfiassága. A…..
zombie67 2017.08.14 17:42:53
@Sudák: Belepisálok a szádba retek és ha ki akarnád köpni,akkor megbaszatlak egy éticsigával.
Primitív szarjankó vagy,majom!
Hosszas hallgatás és érzékelhető elbizonytalanodás után ismét erős életjelet adott a Jobbik: Vona Gábor a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Lakon mondott beszédében ígértet tett arra, hogy február 14-én, a parlament tavaszi ülésszakának első napján gárdamellényben fogja Pintér…..
zombie67 2011.02.05 12:29:00
@aszekelyek: Látom megtalált az üzenetem jóember.Ha visszaszáll,szálljon.A baj az,hogy ha én úgy fogok járni,akkor minden magyar úgy fog.Hogy is áll körülbelül az utóbbi 20 év statisztikája?A cigányok meggyilkoltak több ezer magyart,a magyarok meg 9 cigányt?Jó arány nem?Persze magyar is megölt magyart,mennyit is a 20 év alatt ,talán 2-300-at?Mossatok össze mindent,a lényeg ,hogy a cigányok kifehéredjenek,meg jó ember legyen belőlük.
zombie67 2011.02.05 12:38:52
@Szimba: Területadással és a cigány-magyar együttélés megszüntetésével.Persze lenne olyan terület is ahol cigányok és liberális barátaik továbbra is boldogan együtt élhetnének.)))
Ha minden jól megy, a bálnatestű pornóst műfütyivel megtöcskölő pasis kedvű lény, GiGi is bent lesz a Való Villában, van már Facebook oldala is, lehet rajongani! Egyébként ha ilyen színvonalú lesz a casting, a műsor garantált szórakozást ígér...