Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szato

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
350 km-re Jemen partjaitól van egy négy szigetből álló szigetcsoport, mészkő sziklákkal, kanyonokkal, türkizkék tengerrel és olyan élőlényekkel, amelyeket mifelénk nem látni. A helybéliek nem hagyták, hogy turista invázió legyen a lakóhelyükön, ráfeküdtek inkább a sokkal…..
A világ legrangosabb fotópályázatának a World Press Photo-nak zsűrije kilenc kategóriában 25 ország 53 fotósát díjazta pénteken Amszterdamban. A nyertes képek közül a kínaiakat válogattam össze. "Sport Action" kategória, Sorozatok, 1. díj - Jia Guorong (11…..
Tétényi Éva Egy hónap 2011.05.02 19:00:00
Deutsch | Français Egy hónapja indultam útnak, hogy meglátogassam német testvérvárosainkat. Útközben kaptuk a hírt, hogy a polgármesteri hivatalból az önkéntes segítőket megalázó módon kitoloncolták. Később zárat cseréltek az alpolgármesteri irodán, a számítógépek…..
Vajon nem volt elég másfél hét a téli Nyugat-Tibetben ahhoz, hogy átvegyem a helyi életritmust? Vagy a nyugati és keleti világkép ellentétével szembesülök éppen? Az elméleti kérdések akkor vetődtek fel bennem, amikor már megismertem a téli Ladak európai ésszel nehezen…..
szato 2011.02.23 23:54:15
 Mivel töltik az idejüket az emberek ott, ahol fél évig tart a tél, kinn mínusz 40 fok van, benn viszont nincs áram, folyóvíz, sőt, wifi sem. A helyzetet még elképzelhetetlenebbé teszi, hogy ezen emberek egy olyan faluban élnek, ahová nyáron is csak dzsippel lehet eljutni,…..
indijóga sleeples in moscow 2009.10.02 21:33:00
Embertársak!Indiai kalandozásunk majdnem elkezdődött. Egyenlőre itt állomásozunk a moszkvai tranzit elszaporodott duty free shopjai között, megrészegedve a tömény parfümfelhők illatától és egy kis bailey'stől.Életünkben először utazunk notebookkal, így már a nulladik nap…..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
szato 2009.05.01 16:30:48
szato 2009.05.01 17:05:53
@FradiPeti: nincs ilyen felirat. Jó a link, biztos?
Jót tett a csapatnak, hogy az elmúlt két napon nem kellett játszania, mondta blogunknak Énekes Lajos edző néhány órával a sorsdöntő magyar–osztrák előtt. A kapitány mindkét újonnan kerettaggá lett csatárunkat nevezte a meccsre, Ondrejcik maradt ki.A délután 16:15-kor…..
szato 2009.05.01 16:02:37
@FutoBolond: STREAMek:
lsport.we.bs/
livetv.ru/en/allupcoming/
myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=icehockey
www.myp2p.eu
www.ustream.tv/channel/eurohd

Kintiek, ahogy eddig is, szurkoljatok ezerrel, vasárnap és hétfőn már ott leszünk mi is. Sapporót csak utólag tudjuk leszurkolni.