Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makopa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mintegy 30 civil tüntető foglalta el Kocsis Máté józsefvárosi polgármester irodáját és a körülötte lévő folyosót a VIII. kerületi polgármesteri hivatal épületében. A tüntetők táblákat tartottak maguk elé a földön ülve, amiken a kerület szegényellenes…..
makopa 2011.11.11 16:41:01
@krizsi: elég nehezen olvasható:
(És monda néki Jézus:) A rókáknak vagyon barlangjok és az égi madaraknak fészkük; de az ember Fiának nincs hová fejét lehajtani. Mt 8,20
Mi más lenne az első lépés egy építkezésen, mint a bontás? Korábban már írtam arról, hogy a belvárosban egy meglehetősen ambiciózus beruházás indult a Deák Ferenc és a Harmincad utca között. A beruházás ahhoz a Csipak Péterhez köthető, akinek a Fashion streetet is…..
Radics Viktória                                                                    Kiss Noémi fotó: Csószó Gabriella   Kari Györgyi fotó: Csicsely Zoltán    Babarczy Eszter fotó: Lajti Virág   Tóth…..
makopa 2010.10.03 17:57:36
Share   „Felpattanok, ő értetlenül utánam bámul. Átviharzom a lakáson, lerohanok a lépcsőn, és csak arra gondolok, hogy odakint végre friss levegőt vehetek, s akkor talán nem dobom ki a taccsot, s talán megfeledkezhetek életem legideálisabb kalandjáról.”   - részlet…..