Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macsinka

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na. Végre. :)Újabb gólgazdag meccsen vagyunk túl, ami bár döcögősen indult, végül hatalmas csatában sikerült a magunk javára fordítanunk.Az alapcsapatból írdd és mondd 2 ember jelent meg, a többiek a bírói gyűléstől a néptánc előadás főpróbán át a nyíregyházi futsal…..
Csodálatos mérkőzésen történelmet írt csapatunk (bár az sajnálatos, hogy nem pálinkát.. már csapatunk.) Több rekordot is egészen biztosan megdöntöttünk, nem is tudom hol kezdjem eme remek eseményeket.Talán az elején.Már a 4. másodpercben megszereztük a vezetést és ez…..
Hosszú ideig úgy tűnt maradhatunk mégis az első osztályban, de a legeslegutolsó pillanatban befutott az utolsó feljutó nevezése is, szóval idén B liga a menü.Az étlap elsőnek a Fiatal Bokákat hozta szembe, akik ellen a látszat ellenére nem volt egyszerű meccsünk. Vagy inkább…..
Májmedence FC Már megint hoki 2010.01.19 13:22:59
Bocsánat, de ezt megintcsak nem hagyhatom post nélkül, öröm nézni, huszadszor is :D  ..
Macsinka 2010.01.21 14:45:39
Kiestünk.Foghatnám a Fehérvárra, hogy 1 kikúrt gólt nem voltak képesek gurítani a Viaknak, de összességében megérdemelték ők is a bentmaradást, egymás után elverni a Turkászokat és a Fehérvárt is, nemlehet véletlen. Grat nekik a bentmaradáshoz!A mi meccsünkről sok jót…..
Macsinka 2009.12.06 22:58:30
A Dinamo kérésére holnap nem lesz meccs!Az új időpont: November 17. November 18. 18:00 JÁG-Aréna..
Fűha, lassan megkéne írnom, mert elfelejtem mi volt.. :)Ha lehet még a Földturkászok elleni meccs alatt tapasztalt időjárásnál is szarabb idő fogadta a csapatokat, és ez nem sok jót vetített előre. Főleg nekünk, akiknek minden apró körülmény fontos a tökéletes, hengerlő…..
Macsinka 2009.11.06 11:16:36
Igazi vérbeli kiesési rangadón fogadtuk 5 forduló után 3 ponttal állva, az 1 pontos Zsírfekát. Tudtuk ha akarunk valamit a bentmaradás témájában alkotni, akkor kötelező a győzelem.. (Annak ellenére, hogy nemtudom elégszer hangsúlyozni, hogy már túlvagyunk a tavaszi legjobb 3…..
Itt a tavaszi meccs beszámolója, jöhet a következő felvonás.Hatalmas kiesési rangadó, a Turkászok idén még nem szereztek pontot, de hasonlóan erős csapatok ellen kaptak csak ki mint mi, mindig szoros meccsen(-Armada 1-2, -CSTB 1-3, -Kiábrándítók 2-4, -Paksi 7-9). Tipikus 6 pontos…..
Azthiszem bátran kijelenthetjük, hogy a Torpedo Vodka az eddigi legerősebb csapat akik ellen pályára léptünk (Talán a 2 évvel ezelőtti Futsal BL Budapesti Selejtező Tornán játszottunk az egyik csoportmeccsen erősebb ellenféllel.)Igazából esélyünk sem volt a pontszerzésre, főleg…..
Macsinka 2009.10.10 13:16:43
Dávid és Góliát csatája.. és nem mi voltunk Góliát (kivételesen. :D)Ellenfelünk elég hosszú dicsőséglistával érkezett, az előző két Lágymányosi Bajnokság bronzérmese, háromszoros Közgáz Liga Első Osztály bajnoka, és az Universitas országos 4. hely sem mutathat csúnyán…..
Májmedence FC Gólöröm 2009.06.08 21:25:24
Zaki a Wigan csatára, le kellett cserélni, és több öltéssel varrták össze a fejét. Ilyet... :D És bónusznak egy higgadt büntető értékesítés: Másodszori nézésre figyeljétek a jobb alsó sarokban a csapattársát.. priceless :D..
Májmedence FC Daninak 2009.05.29 02:33:00
Szerintem ha nemlennének egyetemek, youtube sem lenne. én legalábbis mindig tanulás helyett nézem.. :D Egy kis válogatás Falcao mestertől, őszre minden csapattagnak legalább egyet ezek közül tudnia kell, különben áll egy kör sört! Daninak az összeset kell tudnia a Palota meccs…..
Májmedence FC LB házi góllista 2009.05.20 20:47:24
1. Fenyő 28 gól2. Gellért 13 gól3. Macsinka 6 gól4. YNWA 4 gól5. Barna 2 gól 1 gól hiányzik, aki megtalálja nyer egy meleg kézfogást :D ..
Macsinka 2009.05.20 22:48:45
Ezt is megértük! Feljutottunk!Mintegy félórás, Maradonát simán elhomályosító bemelegítés után úgy elfáradtunk, hogy kétségessé vált a meccsen való részvételük kedződhetett végre a hatalmas téttel bíró összecsapás. Mindkét csapatnak győznie kellett a céljai (feljutás…..
Macsinka 2009.05.20 09:32:44
@YNWA: Mi nem rugdosódtunk soha ezt ne írd le többet, hogy ilyen focit játszottunk, mert nem igaz!
Macsinka 2009.05.20 16:50:18
Az ellenfél pedig a Palota lesz. Akiket nagyon nem szeretünk. 3 meccset játszottunk eddig velük, és mindig halálosan megszenvedtünk velük. Ősszel 2-2 volt az eredmény, és emlékeim szerint egyáltalán nem volt különösebb különbség (alliteráció!) a két csapat között. Nagyon nem…..
Óriási drámát láthatott az aki kilátogatott ezen a borús estén a Jedlik Arénába. Na, nem a mi meccsünkön...Ellenfelünk a Lin Kuei a meccs kezdési időpontja után 10 perccel még sehol sem volt, akkor kezdtek el szállingózni.. Hamarosan 3-an összegyűltek, így legalább…..
Holnap este 21-kor a Lin Kuei ellen lépünk pályára, és ha nyerünk, és a BKV sem kap ki a Turkászoktól, akkor hatalmas lépést teszünk az első osztály felé! Még leírni is gyönyörű.. :)Holnapi ellenfelünk a hírek szerint villámgyors és totális támadófocit játszik,…..
Na, hát ha a tegnapi meccsre azt írtam, hogy hatalmas, akkor most nemtudom mit írhatnék..Szenzációs első félidőt produkált a csapat, a vezető gólunk után még 15 másodperc alatt egyenlítettek egy szép egyéni akció végén, de utána talán történetünk legjobb félidejét…..
Hatalmas meccs volt, főleg nekünk, nem erre számítottam :)Stabil védekezésünkkel a meccs nagy részében sikerült megölnünk az ellenfél támadójátékát és villámgyors kontrákkal szép gólokat szereztünk. Sajnos több gólt is nagy védelmi hibából kaptunk, különösen az enyém…..
Én sajnos ma nemtudtam jelen lenni (életem első Májmedence bajnokiját hagytam ki ezzel..)Fenyő tollából itt is az összefoglaló:Májmedence- Fehérvár 4-4Az eredmény csapatunkra nézve hízelgő, ugyanis el kell ismernünk, hogy ellenfelünk jobb játékerőt képviselt nálunk (eddigi…..