Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BarBarBar

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
BarBarBar 2010.05.10 17:19:56
BarBarBar 2010.05.10 17:28:37
@nyekk:
... még megteheti! ;)
Nincs is szebb annál, mint amikor egy balesetnél a két fél egymásnak homlokegyenest az ellenkezőjét állítja. Irónika felesége szerint ő nem váltott sávot, a másik autós meg azt mondja, hogy azért ment neki, mert sávot váltott index nélkül. Tegyetek igazságot! Az alábbi eset…..
TÖRÖLT BEJEGYZÉS (a kommentek miatt nem töröltem a posztot - vp)..
A tudomány és a technika vívmányainak köszönhetően mára senkinek nem kell többé monoton háztartásbeli munkával fárasztania magát, megteszi ezt helyettünk a robot. Süt, főz, fűt, takarít, bevásárol, és még a mobil parkolási díjat sem felejti el befizetni. Naiv olvasónk…..
BarBarBar 2009.07.22 09:27:42
www.fizessenmobillal.hu/eme/tartalom/mobilparkolas-kalkulator

Hogyan van, hogy már az üzemeltetett oldalon kalkulátor alapból büntetést számol???
Makkos Pubi a budapesti parkolási helyzetet és az előnyös változtatások lehetőségét boncolgatja és arra buzdít mindenkit, hogy az élhető belváros érdekében pattanjon BKV-ra, hiszen olcsó és gyors, az más kérdés, hogy mennyire kényelmes és tetszetős. Biztosan sokan nem fognak…..
BarBarBar 2009.05.01 10:48:36