Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sintér

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ausztráliában kötelezővé tették a kerékpárosoknak a sisakhordást. Egy nem kifejezetten prohelmetista holland, Piet de Jong, miközben a Sydney Macquarie Egyetem matematikai tanszékén tevékenykedett, magánszorgalomból gyártott egy modellszámítást, hogy igazolja gyanúját, a…..
sintér 2009.05.01 08:58:06
@radirpok_: már be let linkelve ez a testbike/buko link. Gyűjteménynek elmegy, de többsége nem életszerű. Amikor valaki tudatosan a lehetőségei határát súrolja, az viselje, amúgy olyan nyüg a sisak, ami miatt nálam e hobby és közlekedési mód végét jelentené.

Csak egy-két "életszerű" idézet belőle:
"Jánoshegyi kilátótól lefelé egy kisebb ugratót nem sikerült kifékezni"
"A Szilvásvárad maratonon történt..."
"János-hegy kilátótól Normafa felé..."
"Amatőr országúti versenyen buktam saját hibámból..."
"..a Huvösvölgy felé vezeto sífutópályán túl gyorsan ment, egy jobbkanyarban kisodródott.."

Aki őrült mód közlekedik bicajjal és emiatt - jogosan - szükségét érzi a sisak viselésének, azt megértem.
De ne adjunk (újabb) molesztálási okot a rendőröknek! Józsi bácsi teker 400 métert a csendes kis falucskájában, a rendőr meg számon kéri rajta a sisakot? Elképzelhető, hogy velük toleránsak lesznek a rendőrök, de akkor hol a határ? A közelben van egy zöldséges. Kötelezővé tétel után rettegjek a rendőrök molesztálásától mert nem vettem fel a sisakot?

Nem szeretem az ilyen túlszabályozást. Ennyi erővel télen tegyük már kötelezővé gyalogosok számára a sapka viselését is!!!