Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apoteka

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
apoteka 2013.09.08 16:03:27
Én azelőtt még életemben nem mondtam ki azt a szót, hogy dekopírfűrészlap, de most nem volt menekvés, mert a csajom felhívott az Indexben, hogy azonnal vegyek egy fát és egy fémet vivő dekopírfűrészlapot, mert le akar vágni tíz centit a saját kezűleg gyártott bambuszágyunk…..
apoteka 2009.09.21 09:37:16
@szily: Nálam még tagdíj sincs! :)
Igaz, a hajam nem ennyire ütős! :)
Mai posztunkat Viktóriának köszönhetjük aki volt olyan kedves és küldött képet. Nézzük csak mi történt a budaörsi Auchan parkolójában!Ha jól saccolok akkor emögé még simán be tudott volna állni még egy Tico és ha elég ügyesek vagyunk akkor még két motort is mellé…..
Nem látogatta meg a kórházban, telefonon sem hívta Hungaroringen életveszélyesen megsérült csapattársát a finn exbajnok.”Kimi nem keresett, egy videón láttam, amin minden pilóta beszélt, ő volt a legnyugodtabb. A kórházba küldött egy üdvözlő lapot, de nincs ezzel semmi…..
Fejős Éva a YouTube-on minek van? ..
apoteka 2009.08.19 08:49:16
Emlékszik még valaki arra az FTC-stadiontervre, amit tavaly decemberben nagy csinnadrattával bemutattak a sajtónak. Nem? Nem csodálom. Az nagyjából annyira volt izgalmas, mint a Pólus Center. Na már most ahhoz képest az ez a terv maga a mennyekből az Üllői útra ereszkedett Guggenheim…..
Hitlert éltette a hétvégén, majd bocsánatot kért “idiótaságáért” Bernie Ecclestone F1-főnök a Német Nagydíj előtt. Félreértelmezték, állította, de azért még egyszer elnézést kért a német Express című lapban. Néhány pilótája kiállt…..
"Kaptam. Továbbküldöm. Szerintem van Isten. Ekkora Cukiság az ősrobbanásból soha nem lett volna" - vezette le nekünk az elméletét Hana, de a képek végignézése után hajlunk arra, hogy neki adjunk igazad.Görgessen ön is, és a két utolsó képnél vigyázzon, hogy le ne…..
Azt sejteni lehetett, hogy Emesének a Budapest Bank előbb-utóbb valóban megköszöni, hiszen a karakter olyannyira rátelepedett már a bank reklámjaira, hogy szinte nem is hagyott másnak helyet. Emeséhez kapcsolható poénokat szerintem bárki tud mondani, de azt, hogy az adott reklám…..
Sikeres stílusgyakorlat lett Michael Ubbesen Jakobsen formatervező ötletéből, hogy a Bauhaus sarkos elemeit átültesse a kerékpárba. Az idén már három nagy európai design kiállításon is bemutatták a BauBike-ot.   A sikerben nagy szerepet játszhat a váz vonalainak fegyelmezett…..
apoteka 2009.07.10 17:19:12
A sydney-i Taronga állatkertben július negyedikén született ez az elefántborjú, akinek még nincs neve. Anyját Thong Deenek hívják és egy ausztál elefántmentő csapat Bangkokban az utcáról szedte fel. 34 ezer egyed maradt a veszélyeztetett ázsiai elefántból a dél-kelet-ázsiai…..
apoteka 2009.07.07 18:57:21
Azért nincs is annál szebb, amikor egy bulvárlap kárhoztatja a mocskos bulvármédiát, amiért könyékig fistinggel a sztárok magánéletében, ahelyett hogy szakmai teljesítményükről, és emberi sikereikről írna. Na jó, talán ennél már csak egy gyönyörűbb dolog létezik: amikor…..
apoteka 2009.05.07 21:21:56
@kaqxar: Igazad van! Orbánék is elkúrták! Ugyanis nekik kellett volna megtenni azt, amit Antall Józsi bácsiék azzal a felkiálltással nem tettek meg, hogy "tetszettek volna forradalmat csinálni!"
Szóval, legalább 1998-ban illett volna minden pufajkást és egyéb hazaárulót nevén nevezni, vagyonát elkobozni és választójogától egy életre megfosztani! Természetesen bíróság előtt lefolytatott tisztességes eljárásban.
Sajnos ezt sem tették meg.
Ezért tartunk itt, hogy mindegyik exelvtárs pökhendi módon képes bárkit a demokráciáról kioktatni, mint például bolgár gyuri bácsi.
Szánalmas, és ami rosszabb, fájdalmas.
Sőt! Drága is!
Vagy nekünk Mohács kell???
apoteka 2009.05.07 21:54:54
@kaqxar: Nahát???
Ezt a baromságot kell folyton hallgatnunk, na meg azt, hogy a "rendszerváltozás óta..."
Csak az a baj, hogy ilyen nem is volt, illetve amit annak nevezünk, az pusztán formalitás volt, tartalom nélkül.
Sajnos, minden komcsi rosszat tett akarva vagy "akaratlanul", mert igenis kiszolgáltatta Hazánkat egy idegen hatalomnak, ami leigázott bennünket, erőszakkal megváltoztatva mindent, ami érték volt. (Ezeknek örökösei a lócipősök is!)
Azokat pedig, akik Szent István államát tönkretették, nem lehet másnak, mint istentelen hazaárulóknak nevezni, amiért el kellett volna nyerniük méltó jutalmukat!
Remélem, énekelhetjük még őszintén, hogy "Eljött a Napunk..."
apoteka 2009.05.07 22:51:35
@kaqxar: Köszönöm az elismerést!
Hála Istennek, ezt ebben az országban sem én látom így egyedül, sőt, vannak országok, ahol ezt tisztességgel meg is lépték. (pl.: Csehország)
De szólj, ha ezeket Te nem érted, mert akkor valóban csak valami bokrosféléről, meg bolgárgyuribácsiféléről, esetleg ilyen és ezekhez (esetleg hozzád) hasonló ügynökökről kell "értekeznünk a jövőben. :)
Megjegyzem, hogy ez is drága mulatság lenne, mint az eredményekben gazdagon válságos jelen.
Olvass még!
A forradalomnak bizonyára van sokféle tudományos definíciója, én most hirtelen a sajátomat mondanám: forradalom akkor következik be, amikor egymás számára teljesen ismeretlen emberek kezdenek irracionális, a saját pillanatnyi érdekeikkel ellentétes, ráadásul érthetetlen módon…..
A Bioethics blog érdekes cikket talált a The Scientist-ben, mely szerint a híres Merck gyógyszercég belekeveredett egy igencsak jelentős botrányba. Történt ugyanis, hogy létrehoztak egy Australasian Journal of Bone and Joint Medicine nevű "szaklapot", csak abban nem kutatók…..
apoteka 2009.05.07 17:52:48
 Egy alaposan föltuningolt (1000 lóerős) Mercedes SLR McLaren, amelyet rubintokkal, gyémántokkal és gazdag aranyozással tettek még különlegesebbé egy svájci megrendelő számára – 4,3 millió dollárért.Garantáltan egyedi,és - számomra legalábbis - gusztustalan...…..
Ausztráliában kötelezővé tették a kerékpárosoknak a sisakhordást. Egy nem kifejezetten prohelmetista holland, Piet de Jong, miközben a Sydney Macquarie Egyetem matematikai tanszékén tevékenykedett, magánszorgalomból gyártott egy modellszámítást, hogy igazolja gyanúját, a…..