Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papirkutya.1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a helyzet, hogy megvannak. Egészen pontos és biztos számot még nem tudunk mondani, valahol 23 ezer környékén jár a leellenőrzött, csomagolt és a széfbe átküldött cédulák száma, de izgulni már nem kell, ezt egészen pontosan és biztosan meg tudjuk mondani. :-)Ami még van, azt…..
A ma délelőtti számítás szerint csak 19.530 cédulánk van, tehát a mára kitűzött húszezret nem sikerült még elérni. A gyűjtés sebessége, ha nem is végzetesen, de lelassult.  Úgyhogy húzzunk  bele!Továbbra is szerda reggel tervezzük a cédulák leadását, akkorra már…..
... arra, hogy miért fog sikerülni.Ezt a képet látjuk az iroda ablakából: Egy Clint Eastwood-szerű figura mutat ránk, és mondja: Nincs lehetetlen!          És ez a felirat állt az ajtónkon, már mikor beköltöztünk:…..
papirkutya.1 2009.05.01 08:10:22
Ha ezen a héten is mindenki úgy gyűjt, mint az előzőn, akkor hétvégére meglesz a húszezer, és onnantól „csak” a biztonsági tartalékként szükséges 2000 darabot kell behozni május 8-ig.A számláló mostantól visszaszámláló lesz, mely azt mutatja, hány cédulát kell…..
Jó, de nem kiemelkedő eredménnyel járunk szombaton Kisorosziban. 4 óra alatt kényelmesen bejártuk a falut, 30 cédulával lettünk gazdagabbak meg egy remek kocsmázással. Sajnos hiába volt igaz, hogy ott még nem jártak szervezett gyűjtők: ez nem a szokásos apatikus, közönyös falu,…..
Tegnap (szerda) az Oktogonon átléptük az 1000-et, hatalmas sajtónyilvánosság előtt (azaz Johiék fotóztak, lásd a fotót) meg is ünnepeltük a neves eseményt. :+) Egyrészt gratula minden Ifjú Humanistának, nagy meló önkéntesként vinni folyamatosan a standot, másrészt viszont mi…..