Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netorian

12 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így év vége felé szokás visszatekinteni az elmúlt évre. A Netorian 2007-ben 6. online évét zárja. Hat év nagy idő egy internetes portál életében. Mi, a Netorian szerkesztői úgy érezzük, hogy a Netorian ebben az évben is nagyon sokat fejlődött. December elején az oldal teljesen…..
Kata 2007.06.14. 12:24:08Miért nincs frissítés? Már jó pár hete nem látok új idézeteket.Hazudhatnék, nem teszem: Államvizsgára készültem/készülök. Döntenem kellett mi a fontosabb: Tanulás vagy Netorian.Az idézetek amiket a látogatók beküldenek megérkeznek és nem is kerülnek…..
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
    Mivel az utóbbi időben egyre több olyan idézet érkezett aminél rosszul volt feltűntetve a szerző (beleértve azt is, hogy ismert szerző munkája ismeretlenként lett feltünetve) az itt írt szerkesztési "szabályoktól" a jövőben nem tudunk eltérni. (Tehát…..
    Az új szerverre való átállás sikeresen megtörtént. Oldalunk újból elérhető!..
    A látogatottság folyamatos növekedése miatt, az oldalunkat egy új, jobb szerverre helyezzük át. Amíg a fejlesztés tart, szolgáltatásunk szünetel! Mindenki megértését megköszönve!Schaller Balázs és…..
    Tekintettel a szüreti időszakra borral kapcsolatos idézetek, latin gondolatok a borról és nem utolsósorban bormondások kerültek fel az oldalra! Előkészületben vannak az "informatika", illetve a "névnap" kategóriák!..
    Ha kisebb késéssel, is, de annál nagyobb örömmel értesítünk minden kedves látogatót, hogy oldalunk Lyukaslabda-díját Hajdú B. István érdemelte ki az Olaszország – Franciaország meccsen elhangzott kommentálásával:„Maloude fejben végigvette a…..
    Több kérdés és kérés is érkezett hozzánk, hogy tegyük egyértelműbbé az oldal szerkesztési elveit, illetve, hogy az fejlesztésekről is minél jobb tájékoztatást adjunk.        Emiatt létrehoztuk blog oldalunkat, ahol reméljük…..