Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mesemondo

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felpezsdültek a dolgok Pirate Bay ügyben, mióta megszületett az elsőfokú (egyben elmarasztaló) itélet. Akárhányszor olvasom a véleményeket, kommentárokat mindig ugyanazokat a köröket futja mindenki. A jogtulajdonosok/jogvédők kiesett bevételekről és haldokló piacokról dadognak,…..
A móka úgy tűnik örökké tart. A napokban két posztot írtam (ezt, majd eutána ezt) arról, hogy az Indexen a szellemi tulajdon ellopása témájában vendégpublicisztikát író Jeszenszky Zsolt valójában egy, a wired.com-on megjelent vezércikk alá írta a saját nevét, miután az…..
 -Na végre, a Viking bíróságon megszorongatták a kalózok tökeit! – ujjongott a Nagyfőnök, mivel a hivatal bevételi forrását is komolyan veszélyeztette, hogy az emberek csereberélnek, meg csak olyasmit vesznek meg, amibe előtte belenéznek, vagy hallgatnak. - A pofátlan…..
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy öreg király, aki nagyon szerette a zenét. Volt neki egy nagy ládája telis-tele lemezekkel, meg egy olyan lemezjátszója, amire egyszerre kettő korongot is fel lehetett rakni, sőt, visszafelé is le lehetett őket játszani. Ezeket az öreg király…..
Történt valahol Abszurdisztánban, az AbszurdiHASZ falai közt...Avagy, tanmese a kiadókról- Fõnök! Fõnök! - Mi van? - Megjöttek az éves jelentések... - Beszélj. - Rossz híreim vannak. Egyre fogynak az eladások.... Végeztünk néhány számítást, és ha ez így megy tovább, attól…..