Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pityesz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Mocskos Inter! 2010.05.20 10:30:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is…..
Mindhárom jelentős fronton megmaradt, vagy még tovább fokozódott, az izgalmi szint a hétvégén. Jelen állás szerint a bajnoki címért hármas versenyfutás lesz, az utolsó BL-helyért négyen szállnak harcba, míg a kiesés elleni küzdelem miatt hét csapat szurkolóinak lesznek…..
tvblog BL-nézettség 2010.02.17 19:46:00
Azt hiszem, hogy a Bajnokok Ligája-meccs nézettsége nem okoz nagy meglepetést, esetleg annyiban, hogy a teljes lakosság körében nagyobb volt a sikere, mint a 18-49-es korosztályban, holott az ember a fiatalokat vélné sportra fogékonyabb rétegnek. Ez a feltevés egyébként igazolódott…..
Nem szívesen szorítom korlátok közé magam, így az újévi fogadalmaktól is ódzkodom, mint török üzletember a banki átutalástól. Az viszont még jobban zavar, hogy az utóbbi években, mióta monitorral a fejemen közlekedem, csak napi, maximum heti szintű adatok maradnak meg bennem a…..
Sokat szenvedett luxembourgi testvéreink, nektek szól ma a dal és zörög a dob! Tust húz a banda továbbá a moldáviai események okán (mi, magyarok inkább megmutatjuk a törököknek, hogy nő a köröm a középső ujjunkon), a Tartan Army holtrészeg dudásai is a kilt alól kivillanó…..
Uhrin Benedek egyáltalán nem tud énekelni. Ez nem zavaró egészen addig, amíg nem jelentik be, hogy a fél éve várt, jövő csütörtökön esedékes bécsi koncert előtt ő lesz a special guest. Akkor bosszús leszek, mert lenyomják a torkomon, pedig mocskosul nem vagyok rá…..
Nou San Trafford Platini Öszödön 2007.05.16 04:34:00
Az, hogy a nemzetközi sportszervezetek csak egy kicsit korruptabbak és sötétebbek, mint egy közbeszerzési pályázat egy kelet-európai főváros metrójának megépítése előtt, eddig is közismert tény volt. Mint ahogy az is, hogy néhány műkorcsolya-pontozóbírót és a Nemzetközi…..
Nou San Trafford Hajdú B. Rita 2007.04.24 16:07:00
Na, mi volt a hétvégi angol forduló legfontosabb eseménye? A Manchester United fájdalmas botlása? A Chelsea még fájdalmasabb botlása? Rio Ferdinand még sokkal fájdalmasabb botlása? A Watford végleges búcsúja Priskin újabb gólja ellenére? E-gyik se-m. Kis segítség: a…..
Érdekességek, apróságok, a futball világából! Hírcsokor a focipályáról! Így játszanak ők! - A Youtube-ot már korábban is dícsértük, mint a focibuzi internetező legjobb barátját, most viszont a Manchester tegnapi diadalmenete kapcsán remek játékot fedeztünk fel. Érdemes a…..
Pityesz 2007.04.12 07:30:22
A 8-as az isten a balf@sz gólok között... Aszittem behugyantok rajta! :)