Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tigrisliliom

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X118 2011.04.14 15:00:00
Leszámítva az időskori nyavalyákat, a mamám 78 évesen kiváló egészségnek örvend, életerős és sokszor energikusabb, mint én. Igen aktív társasági életet él, ha nem a Juci nénivel bandázik, akkor kirándulásokra jár, ő így nevezi a termékbemutatóval egybekötött, a halál…..
A vascső alkatú fiúval volt először orgazmusom.Kedves Szakítós blog, Ebben a pillanatban jutottam arra az elhatározásra, hogy megosszam veletek ritka érdekes storymat... :)Nos, anno, a kapcsolat kezdetén voltam én 18, ő 23.Túl egy 4 és fél éves kapcsolaton annyira ki lehettem…..
Subba Az alkohol 2009.10.19 15:34:00
A videó megtekintése után döntse el, hogy az állítás igaz vagy hamis:Nem lehet annyit inni, hogy ne vedd észre mekkora faszfej vagy. A koncerten az első sorban csajokat lökdöső fickót felhívják a színpadra, ahova ő lelkesen fel is mászik, hogy aztán jól megkapja ami neki…..
Subba Fail: Guantánamo 2009.10.20 21:09:00
Azonnal beadta a válópert az a szaúdi nő, akit férje Guantánamó néven mentett el a telefonjában. Az asszony próbálta elérni a férjét, ám az otthon hagyta a telefonját. A meglepetés akkor érte, mikor megtalálta a kicsengő telefont, amin a Guantánamó név villogott. Kétoldali…..
Subba Subba szív iWiW: Nemoda Buda 2009.10.22 09:45:00
Előre hoztuk a pénteki válogatást az ünnepre való tekintettel. Videó, idézetek, jó szórakozást! "Most mi van Szerelmem,mi lesz a szexuális közösüléssel,hogy mindkettönk orgazmussa egy hul- lámhosszon legyen,hozzuk össze?Hol van az intim shopp,ahol megtalálnálak cim…..
tigrisliliom 2009.10.25 20:44:15
Incifinci blog Nagyon Duuurva 2009.06.11 15:44:00
Halika! Bocsi, hogy a poszt elmarad, de ezt látnotok kell:-) PáPá Inci..
Incifinci blog Miskolc city 2009.07.06 12:14:01
Halli Hó! Tudom, lusta dög vagyok, hogy ennyire nem írtam mostanában, de eléggé le vagyok pukkanva. Teljesen felemészt ez a távkapcsolatosdi. Kívülről minden úgy tűnik mintha minden a legnagyobb rendben lenne, de vmi mégsem.Egyre örömtelibbek a találkozások és egyre…..
A szakítósblog zivataros időszakában a darabokra tört szívű vl Lándönbe tette át székhelyét, úgyhogy velem kell beérnetek az elkövetkezendő másfél hétben. Óvatosan válogattam, szerintem ilyen százhíresregény nincs, hogy feltehetőleg egy fiú miatt nemszakított (ilyen is…..
Hát én ezt az elméletet ilyen formában ismerem: ha az első randin nincs csók, akkor nincs értelme reménykedni. Kész vége, barát-zóna, bohóc utca, értékellekmintembert, stb. Levélírónk szerint meg éppen fordítva, ha nincs csók, éppen az jelenti a folyatást. Bokréta…..
Most kamu-e a sztori vagy sem? A szakítóblogon nem lehet elég nagyot álmodni, a legképtelenebb dolgok is megtörténnek emberrekkel. Meg hát: "Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot." És minden apához egyszerre tartozik egy Harmonia…..
Mindig izgatott a kérdés, hogy járhat-e egy metálos egy diszkóssal, vagy nem. És persze az embernek itt nem a Rubint Réka-i értelemben vett mocskos ujj jut az eszébe elsősorban, hanem azok az őszinte szerelmek, amikor 40éve egy Illés-rajongó összeházasodott egy metróssal, később…..
A Zöld Pardon az a hely, ahol szerelmek szövődnek a nyári éjszakában, miközben vad, erotikus táncban hömpölyög a tömeg valamelyik tíz évvel ezelőtti alternatív slágerre. Itt mindig veszélyes ismerkedni, mivel vagy egy 16 évesbe ütközik az ember fia vagy úgy jár, mint a…..
Mivel én nőtől tanultam vezetni (igen, ilyen is van), ezért nem tudom, milyen lehet az, amikor valaki felizgul arra a mondatra, hogy "a következő lámpás kereszteződésnél kanyarodjunk jobbra". Most a nős oktató meséli el, hogy ugyan bunkó is volt, de…..
Igazi szívet melengető love-storyként indul a történet, de hát a távkapcsolat az, amiben mi ugyebár egyáltalán nem hiszünk, úgyhogy némileg kiszámíthatóak voltak a történet fordulatai, de ez az utolsó vacsora jelenet...ez...ez...ez mi?Sziasztok. Ez egy régi sztori, lassan 15…..
Subba Szefós hétindító 2007.04.23 13:16:00
Repes a szívünk, amiért a videómegosztó szájtok már Magyarországon is olyan népszerűek, hogy ha az ember el is mulaszt valami gyogyóst megnézni a tévében, másnap egészen biztosan megkapja emailben a felvételt. Tulajdonképpen a borhamisítás óta nem volt technológia, amelyik…..
Subba Hajléktalan Mortal Kombat 2007.04.23 14:28:00
Ez a kis videó is egy tökéletes példa arra, hogy milyen sok múlik a megfelelő zene kiválasztásán. A történet nem tiszta, nem tudjuk pontosan hány ellenfél van, úgy tűnik mindenki mindenkivel vitában áll. Igazi szórakozást…..
Szolgálati közlemény: elkezdtük megunni ezeket a majmokat az iWiW-en, úgyhogy senki ne lepődjön meg, ha ezentúl nem lesz minden pénteken gyűjtés. De most még van.- A magyar Angelina Jolie. - Mrs.Christina bin Laden.- Akinek ijesztő feje és mellei vannak, az még viccesebben néz ki,…..