Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MyGalaXY

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újoncok nagyot alkottak hét közben: a Burnley-meglePI NAgyobbat szólt ugyan, de a JJB-ben is kaszálni lehetett a vendéggyőzelemmel és a Birmingham is kitett magért, vagy inkább megdolgozott a szerencséjéért. A Pool kitömte a Stoke-ot, a múltheti legyőzője pedig a tabella élére…..
Végre elkezdődött a Premier League, és nem is akárhogyan! Semmi döntetlenes köcsögösködés, a fiúk ütik, vágják az ellent, néhol egymást is. Ryan Giggs még mindig játszik, Wengerék újraértelmezték a tilitolit, a feljutók közül első blikkre csak a Birminghamnek van…..
MyGalaXY 2009.08.17 11:28:55
A következő leiras a legszarabb napomat mutatja be 2009 június 23.átFél hatkor keltem, istentuggyamiér. Illetve nem tudja mert nincs. A mai nap után meg vagyok győződve róla. Ha lenne, nem lehetne ennyire fasz.Reggel cigánynál váltok, mert ugye személyi igazolványom az nincs. A…..
MyGalaXY 2009.06.23 19:53:40
1. A gecigányok átbasznak, tudhatnád. HA LENNE SZEMÉLYID NEM KERÜLTÉL VOLNA IDE.

2. Never Play In A Money U Cant Afford T Lose

3. Aki nem tud uralkodni a dühén... Meg akinek fos telefonja van, meg aki elveszti félszigeten... meg aki nem hoz töltőt a masiknak, meg aki hanyag es nem cserél azonnal kártyát, NA AZ MAGÁRA vessen

4. Ez csak elgondolkodtat, de bajnak nem baj.

5. Pont ugyanigy a te hibád is.

Ami ma törtent az az előre kitervelt, elbaszott hanyagságnak a koncentrálódása egyetlen kikúrt napban. Legközelebb figyelj oda a dolgaidra. MINDIG, vagy örökké ilyen elcseszett szarságokat fogsz elszenvedni, a sirásig szivatod saját magad és egy hatalmas szerencsétlen romhalmaz lesz az életedből.
Ha ezt valaha elolvasod még egyszer, godolj vissza arra a tehetetlen, önmarcangoló, üresen káromkodó, törő zúzó idegbeteg faszra aki ma egész napvoltál. Gondolj vissza arra a férges gyűlöletre amivel tele-tele-tele voltál, a tiltre az első party után, a második után, arra hogy mennyire nem jelentett semmit az hogy valaki megölel, mennyire nem örültél semminek, mert tudtad h hibázol.

Gondolj vissza arra a gyönyörű kislányra. Aki mosolygott, akinek olyan alakja volt hogy az valami hihetetlen, aki egy karnyújtásnyira volt és akit a saját eszeveszett, szánalmas, kontorlálhatatlan, DÜHÖD kábé 1 fényévnyire sodort. Ha mással történik simán lelúzerezed. Olyan nagyon el voltál látva ilyen jó nőkkel az utóbbi időben, hogy simán elengedhetsz egy ilyet? Ezt már semmi nem csinálja vissza. Akkora kolosszális szerencse nincsen a Földön. De azért, hogy még egy ilyen tündért ne csessz el (aki történetesen a második 5 évalatt akit eltoltál - vonat?) a kurvaisten szerelmére figyelj oda a dolgaidra.
Ez nem is igazán állomás, inkább egy potenciális út. Ez olyan kereszteződés féle.Van egy kedves hölgy aki igazán érdekes, kerülgettük kicsit egymást az utóbbi időben pincérlány a kedvenc kocsmámban. Ma gondoltam egyet és elhivtam munka után beszélgetni. Basszus passzolunk. Nem…..
Jó rég nem találtam már új világot. Ma akadt egy. Bl-döntőn voltam egy régi barátommal. Terasz, esett az eső, sokan voltunk tele lett a kocsma, láttam 90 perc helyenként látványos labdarúgást és elég sokszor eszembe jutott, hogy igencsak egyedül ülk itt, megvolt minden ami kell.…..
Wolverine.Akik olvastak, láttak valaha X-Ment azok tudják miről/kiről van szó. Egy képregényfigura, egy korszak egy érzés emblematikus figurája.. Egy olyan ürgéről van szó aki lassan öregszik, villámgyorsan meggyógyul a sérüléseiből és törhetetlenek a csontjai. Ja és van 6…..
Miért a blog.hu? Mert csak itt volt elérhető a MyGalaXY név.Miért név nélkül? Mert ez a blog amolyan titkos naplóféle. Ha kommentelni akarsz, vagy hivatkozni rám valahogy, a nevem NorriN RaDD.Miért ''utazás egy képzeletbeli szörfdeszkán?'' Mert az Ezüst Utazó az egyik kedvenc…..