Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lezer

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem harminc évvel az első epizód bemutatása után idén tavasszal egy exkluzív, egy évados minisorozattal folytatódott sokak kedvence, az egyedi hangulatú misztikus krimi, a Twin Peaks. A David Lynch és Mark Frost által megálmodott világ, és az azóta elképesztően híressé vált színészekkel…..
Depeche Mode - Sounds Of The Universe (Mute/EMI) A Depeche Mode azon zenekarok közé tartozik, akiket még Magyarországon sem kell senkinek bemutatni. Ők már a rendszerváltás előtt jártak hozzánk koncertezni, és az irántuk való rajongás azóta sem csökkent az itteni…..
lezer 2009.04.30 15:58:36
- Úh a Ghost!!!!
Nekem ez az album tetszik, szeretem! A zenészek pártján állok. "Bukott zenészekből lesznek a legjobb kritikusok":) Mondta a zenész nagybátyám, kiválló szintis. Ez is egy szakma. Még szerencse, hogy nem a véleményformálók alapján írják a zenét. Hál'istennek, hogy a DM nem ad ezekre a hangokra! Lehet naív vagyok, és úgy hiszem, még mindig inkább kifejező eszköze a zenélés a DM-nak, mint hogy az üzleti érdekeket nézzék, piacra írjanak. Nem akarom elemezni az albumot, csak az ízlésemre hagyatkozva mondhatom: megfogott!!!! Soha nem tudatosan foglalkoztam a zenehallgatással, hanem az érzések kiváltásara adtam. Hétvégén levezettem kb 1800 km-t. Közben végig többször is meghallgattam és "meg tudtam hallgatni". Mintha a SOFAD/ULTRA/Exciter képi világa köszönt volna vissza, nyersen, szintisen. Ez valami új! Szellemek suttogása. Háttérzaj a világegyetemből (A kapcsolat) , a túlvilágból, pokolból(bűnök) kiszűrődő fájdalom. Mint egy középkori festmény. Mint a Walking in my S.. A Ghost nagyot ütött előszőr! Olyat mint a My Joy. Wrong, Peace, stb. -nem mintha éreznénk a világ mai problémáját?? -De minek megyarázom én itt ezeket. Hallgatom tovább. Jobban esik mint az előző album. Nem, nem vagyok fekete ruhás módos. Nem értem miért jó az, ha szétfikázuk valakik festményét, zenéjét vagy versét! Majd eldől. Eldönti a történelem. Viszont nekem az az érzésem tévednek a "kritikusok". Sikeresebb lesz az albom mint gondolnák...
Kifog vajon emlékezni ezekre a kritikákra? És mennyien a számokra!