Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pilusics

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rettenetesen idegesítő, amikor az ember szenved egy játékkal és aztán amikor vége van, nem kap semmilyen épkézláb jutalmat. Erre volt már példa videóimban elég (pl Beach Soccer, Dark Vampires, Airborne Hero, Bug Mania...) és minden ilyen alkalom egy megalázó pofánütés. Nos,…..
Ezt a trailert komolyan nem értem...Van benne símaszkos víz alatti gyilkos, agresszív tengeri uborkák, sikoltozó bikinis csajok, valami jellegében zombit is láttam.Ja és egy alien szülés is van benne. Tényleg nem értem, mit miért, ki kivel van, szóval WTF. ..
Mielőtt beültem volna Christian „fucking professional” Bale robotszétrúgó filmjére, bátorkodtam megnézni a Dragonballt, amihez hozzátoldották még az Evolúció szót is, hogy tudatosuljon bennünk: nem szar film ez, csak fantáziadús. Nem sokat láttam az animéből, így…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
Pilusics 2009.04.30 14:59:36