Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Houdi

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olivia Palermo stílusérzékét tanítani kellene, hiszen minden összeállítása egyedi, remek és rendkívül inspiráló. Itt egy kis válogatás utcai szettjeiből, bár többnyire még nyáriak, de azért van egy-két ősziesebb, vagy ősziesíthető verzió is. Farmeringet pedig - ha még…..
Ma ismét az egyik nagy kedvenc stílusikonom, a kétgyermekes, gyönyörű, szuper anya és feleség, emellett pedig remek színésznő, Jessica Alba utcai szettjeit gyűjtöttem egy csokorba. Csak ismételném önmagam, ha elkezdenék ódákat zengeni Jess hétköznapi stílusáról, így inkább…..
Katie Holmes ügyesen lavíroz a laza, sportosság és a slamposság határvonalán, teszi mindezt a lehető legtermészetesebb módon - és ami érdekes, hogy szinte mindig a pozitív tartományban sikerül maradnia. Nekem ez a stílus őszintén szólva szerethetőbb is, mint a mesterkéltség...…..
Felesleges lenne magamat ismételgetni Jessica Alba stílusát illetően, továbbra is nagyon szeretem és roppant inspirálónak találom minden egyes összeállítását - sokszor éppen az egyszerűségben rejlik a titok... Itt a legújabb válogatás sok-sok képpel! ..
Megérkezett Mihalik Enikő legfrissebb fotósorozata, a március 8-án megjelent francia Elle-ből. Tegnap még csak a címlapot találtam meg, most viszont itt a teljes anyag 18 képpel, a csodálatosan szép magyar modellről, és a hasonlóan szép cicikről. A fotókat - a címlapképhez…..
Houdi 2013.03.11 14:39:22
mindenkinek más a szép, ezen teljesen felesleges vitatkozni, van akinek ez tetszik, van akinek az, különbözőek vagyunk külsőre és ízlésre is. szerintem nincsenek kicsi cicijei, pont jók, mivel nem szilikon, ha kicsit hátrébb dől, már lapulnak picit, mint minden nőnek,. www.bkrw.com/wp-content/uploads/2012/06/eniko-terry-richardson-12.jpg szerintem itt is látszik, hogy egyáltalán nincs kicsi melle. ha nem tetszik valakinek, szíve joga, de ettől még nem kell lehordani és mindenféle jelzőkkel illetni, ő ilyen és kész. ami ehhez a szakmához kell, ahhoz mindene megvan, legalább azok szemében, akik szakmabeliek. a saját szakmátokban is biztos van olyan, aki azt mondja rátok rosszak vagytok benne, van aki meg azt, hogy ügyesek. mindegy mennyit keres, azt csinálja, amit szeret. és ez megfizethetetlen.
Madonna és lánya, Lourdes közös, "Material Girl" fantázianevű kollekcióját, amelyet a Macy's Áruház értékesít korábban Taylor Momsen népszerűsítette (itt). Őt azonban Kelly Osbourne-ra cserélték, így mostantól ő lesz az új Material Girl. Érdekes, Kelly némely…..
1. Helena Bonham Carter Helena a legüdítőbb jelenség a vörös szőnyeges rendvezvényeken. Ezúttal azonban önmagához képest egy egészen egyszerű fekete-fehér összeállításban jelent meg. A haja azért mókás és a gyöngysor is olyan, mintha csak tréfálna vele.   2. Natalie…..
Jean-Paul Gaultier tavaszi kollekcióját Karolina Kurkova és Andrej Pejic népszerűsítik. A képeket Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítette. Még mielőtt valaki elkezdene csodálkozni, hogy Gaultier leszbikus csókkal próbál figyelemfelkeltőbb plakátot készíteni, szólok,…..
Houdi 2011.01.26 14:04:48
Houdi 2011.01.26 14:08:47
chadwickmodels.blogspot.com/2010/11/andrej-pejic-and-james-varley-feature.html

a vörös hajú képen engem AFC Tomira emlékeztet
Houdi 2011.01.26 14:10:34
A D&G 2011-es tavaszi/nyári kampánya tökéletesen illeszkedik a népszerűsíteni kívánt virágos, kockás, vidéki romantikát sugalló kollekcióhoz (itt a bemutató). Vidám, napfényes, hangulatos kampány... igazán remek lett! A képeket Mario Testino készítette. Nektek hogy…..
Lara Stone az Interview magazin szeptemberi számában látható egy remek fotósorozaton - ruhában és anélkül is. A képeket Mert Alas és Marcus Piggott készítették (egy gyárépületnek tűnő helyen).A pucér képek a tovább után... ..
Hasonlóan a tavalyi évhez, idén is Gisele Bündchen hivatott népszerűsíteni a Calzedonia fürdőruháit. ..
Amikor Megan Fox nem egy tetovált Angelina Jolie utánzat volt, hanem egy kedves fiatal lány. ..
bornonheels szünet 2008.07.01 16:27:00
kedves Olvasóim!egy ideje semmi motivációt nem érzek a blogíráshoz. úgy érzem, értelmét vesztette az egész, nem lelem benne már örömömet, hiába olvassák (olvassátok) az írásokat még mindig sokan. furcsa dolog, mert tudjátok jól, hogy imádom a cipőket és a divatot, pláne…..
Halle Berry visszatért jellegzetes pixi-frizurájához - a ruhája Riller&Fount, a cipője Camilla Skovgaard -, amivel ugyan meglehetősen fiatalnak néz ki, ám sokkal kevésbé nőies (és éppen ezért, egyáltalán nem olyan dögös), mint korábban a hosszú, enyhén hullámos hajával.…..
Csecsebecse Dior Cruise 2010 2009.06.02 17:30:13
Haha, ezek a divatház-kollekció-évszám együttesek egyre inkább egy-egy sci-fi címére emlékeztetnek; szerencsére, a ruhák egyáltalán nem űrbéliek, sokkal inkább visszanyúlnak a klasszikus nőiességhez. John Galliano ezúttal Mitzah Bricard, Christian Dior múzsájának a…..
Kim Kardashian a napokban fekete haját kissé világosabbra festette. Jól tette? Szerintetek melyik hajszín áll jobban neki? Szavazzatok :)    ..
Nem túl szép, és legfeljebb nagyon sportos öltözékkel mutathat jól - már annak, aki szereti a hátizsákot. Én történetesen legalább 8 éve mellőzöm a használatát, csak nagyon extrém esetekben fanyalodok rá.A Nike azonban kitalálta ezeket a hátizsákokat (bár nem tudom…..
Houdi 2009.04.30 12:20:19
Gondolom, még nem annyira látszik Heidi Klum terhessége, ez a fekete ruha azonban kellemesen sejtetni engedni, hogy azért már növekedőben van az a pocak. A szandál is zseniális. Tényleg, nagyon tetszik ez az összeállítás.Azon azonban elgondolkodtam, hogy levágom a fejét a képről,…..