Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pancsika20

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meske vagyok, Piroska kért meg, hogy írjak nektek, hogy megszületett Róóózi!!! :) A ma reggeli nst nem lett jó, az ő szavait idézve: "jéghegycsúcsos"...valami olyasmi volt, hogy leesett 110-re a baba szívverése, ezért a doki az azonnali kivétel mellett döntött, hogy ne…..
Meske blogja Zárás 2009.08.17 11:02:00
A költözés megtörtént, ezennel itt bezárom a virtuális ajtót.Ha valaki kopogtat, szívesen beengedem az új "találkahelyemre", persze pár mondatot szívesen fogadok... :)..
A csík még nem érkezett meg, bár mára ígérte a futárszolgálat. Voltam Dr Sajátnőgyógyásznál, aki megnézte Kisbabát és mindent rendben talált, ám a magzatvíz szerinte is kevesebb az tálagosnál. Az a véleménye, hogy továbbra sem magzatvizet szivárogtatok, úgyhogy levett egy…..
Piroska és Farkas Másnap 2012.06.14 11:16:00
Azt gondolják, hogy ha van egy gyerekem, már nem is olyan erős a vágy a másodikra, harmadikra. Ez nem igaz. Sokkal erősebb. Egyrészt tudom, hogy milyen az anyaság, mit ad nekem és mivé lettem általa. Másrészt itt van ez a mi tüneményes kislányunk, aki olyan érzékenyen reagál a…..
A barnarémület után (délután már semmi nyomát nem láttam), meg a folyamatos enyhedemésig hasfájások mellett, sőt, a tegnap esti komisz (amolyan lajoselőrejelző típusú) rémisztgetését követően reggel félve ellenőriztem a dolgokat. Semmi. Már hogy semmi nyoma a barnának, sem…..
Piroska és Farkas Nem maradtak 2011.07.04 10:26:00
Nem is tudom, hova tegyem el az UH képet a hűtőről......Nem maradtak itt. Lajos tegnap éppenhogy, de megérkezett......Már vérvételre sem akarok elmenni, mert minek. Farkas még reménykedik és azt szeretné, hogy legalább egy tesztet csináljunk. Én összetörtem, de pár nap és…..
Piroska és Farkas Nagyonmagas 2011.06.29 19:32:00
Még az írás is nehezen megy, olvasni meg szinte alig bírok. Tegnap este  tízkor a kórázi ügyeleten kötöttem ki. Szombat óta szédülök, tegnapelőtt óta meg már nagyon és a fejem is szétmegy, lüktet, sajog, alig bírok menni. A vérnyomásom itthon 150/100-ra is fölment.…..
Piroska és Farkas A hűtőn 2011.06.24 19:57:00
A kezemben a táskával, a gyerek kis elemózsiáskosárkájával és a karomra terített könnyű kiskabáttal, kikapcsolt szandálban csattogtam végig az előszobán, tekergtem be a konyhába, hogy hazaérkezéskor azonnal feltűzzem egy mágnessel a képet a hűtőre. Most már magabiztosan…..