Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perzsaveronika

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a hitelintézetek saját mérlegelésén múlik, de általában igaz, hogy hitelt már minimálbérre is nyújtanak. Természetesen elsősorban nekünk kell mérlegelnünk, hogy minimálbérünk mellett képesek leszünk-e fizetni a törlesztőrészleteket. Amennyiben egyéb rendszeres…..
Az áruhitelezési versenyben a fogyasztók egyre több helyen találkoznak a 0% THM-et vagy kamatmentes hitelt hirdető akciókkal. Természetesen léteznek valós kedvezmények, de sokszor a kamatmentesség csak jól behatárolt plusz feltételek mellett áll fenn. Az ilyen akciós hitelek abban…..
A hitel fedezetéül ingó vagy ingatlan vagyontárgy, illetve személyi biztosíték szolgálhat, melyet a bank késedelem vagy a hitel meg nem fizetése esetén érvényesít. Ingatlan szolgál fedezetül a lakáshiteleknél, illetve a szabad felhasználású jelzáloghiteleknél. Ingó fedezet…..
A banki hitel- és pénzügyi lízingszerződések egyoldalú módosítását korlátozó új rendelkezések alapján a jövőben plusz biztosítékokat sem írhatnak elő egyoldalúan a magánszemély adósok részére a pénzügyi intézmények - hívja fel a figyelmet hírlevelében a…..
Magyarországon egyre nagyobb a hitelét nem fizetők aránya. Ingatlanforgalmazó cégek tűntek fel a semmiből, akik a bankok bedőlt hitelei után maradt lakásokat fél áron eladják vagy elárverezik inkognitóban lévő befektetőknek. De kik a magyar ingatlanszakma James Bondjai, akik…..
Hitelestanácsadó olvasónk küldte be az alábbi tippet.A mai világban egyre természetesebb lesz, hogy az emberek hitelfelvételi problémájukkal – idő és szaktudás hiányában – nem járják végig a bankokat a legjobb hitel megtalálásához, hanem tanácsadók…..
Az Országgyűlés hétfői ülésén 206 igen, 156 nem szavazat, valamint 1 tartózkodás mellett megszavazta a miniszterek és államtitkárok fizetésének 15 százalékos csökkentését.A legalább többségi tulajdonú állami cégeknél nem kereshetnek többet havi kétmillió forintnál az…..
Valljuk be, közvetítők nélkül ma már ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni a különféle hitelek, biztosítási és befektetési termékek, nyugdíj- és egészségpénztári portfoliók világában. Ha szerencsénk van, ügynökök segítségével azonban könnyebben megtalálhatjuk a…..
Válságalapot hozna létre a kormány a bajbajutott lakáshitelesek megsegítésére - közölte Korózs Lajos, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkár.Korózs Lajos kérdésre válaszolva elmondta: az állam átvállalná a lakáshitel-törlesztését azoknak, akik azt nem tudják…..
Hitel Tippek tipp: személyi hitel 2009.05.18 08:00:00
Credhunter olvasónk küldte be nekünk írását a személyi hitelekről - más néven személyi kölcsönről. Olvassátok és ha úgy érzitek megindított egy gondolatot, ne szégyelljétek odakommentelni ;-)Gyakran vagyunk úgy, hogy hirtelen kiadás előtt állunk, de pénzünk nincs. Ilyenkor…..
"Megszűnik az egyetlen nem devizaalapú lakáshitel." "Rossz, prociklikus lépés." "Mindössze évi 2-3 milliárd forintos új költségvetési tétel." "Indul a kapuzárási roham". Ezekkel a mondatokkal kommentálták a Portfolio.hu jelzáloghitelezési…..
Előfordulhat, hogy a hitelfelvevőt olyan váratlan esemény – baleset, munkahely elvesztése – éri, ami miatt nem tudja tovább törleszteni a hitel még hátralévő részleteit. Ez a hitelszerződéstől való elállásra azonban nem jogosít. Amennyiben a szerződéskötéskor a…..
perzsaveronika 2009.05.11 15:42:58
@hitelestanácsadó: Az a baj, hogy az átlag ember szégyenli, hogy problémája van. Próbálkozik utolérni magát és inkább belehal:(
Az utolsó pillanatban szól a gyereknek, szülőnek... Egy kívülállónak hamarabb kisírja magát és kér segítséget.
perzsaveronika 2009.05.11 16:36:28
@Mogyi81: Hát hogy érzi magát? Tudom mit? Úgyis kíváncsi vagyok még pár dologra. Ha olyan okosak, csak tudnak valami kiutat a barátnőméknek...
A törlesztőrészlet olcsóbb lehet, az egyszeri induló költségek viszont nagyobbak az osztrák hiteleknél, de a váltási és utalási költségek is elvehetik a kedvét annak, aki magyar helyett ausztriai székhelyű banknál szeretne ingatlanvásárláshoz hitelt felvenni. A lehetőséggel…..
perzsaveronika 2009.05.11 16:06:41
@HitelesBalu: Osztrák hitellel is foglalkoznak?