Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antiparkolo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Bemutatkozik egy újabb becsületes ember az értékalapú közösségből: Wieszt János "1954-ben születtem Budapesten. Feleségemmel 1986 óta élünk a kerületben, a Bartók Béla úton. Két gyermekem van, mindketten közgazdászok. Én villamosmérnöki végzettségem mellé először…..
Mai bejegyzésünket a BKV ügynek, Leisztinger Tamásnak és Molnár Gyulának érdemes szentelnünk, mert forognak a nyomozóirodák fogaskerekei. A fontos körülmények közé tartozik, hogy Molnár Gyula minden bizonnyal utolsó napjait tölti a parlament falai között, listáról már nincs…..
Úgy tűnik Schneller Domonkos fideszes képviselőnek lett igaza Molnár Gyula szocialista országgyűlési képviselővel szemben. Hosszú évek óta nyomoznak a Lágymányosi-öböl ügyben Schneller feljelentése alapján. Molnár Gyula ez idő alatt sokszor nevetve próbálta elbagatellizálni…..
antiparkolo 2010.01.28 00:20:09
@városjáró: MisiMókus szerintem újságíró....
Csak ezt a taknyot már nem meri névvel vállalni. Doma gyerek vajon miért ismeretlen tettes ellen tett feljelentést? Csak nem azért, hogy amikor kiderül hogy nincs sok alapja a vádaskodásnak ne lehessen felelősségre vonni? Azt rebesgetik, hogy több határozatot is kapott a nyomozás megszüntetéséről, bűncselekmény hiányában, persze ezt nem teszi közzé. Gerinces kis orbánjúgend....