Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lótuszevő

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amit mindig is akartunk, de sose mertük megcsinálni: íme az első, hamisítatlan Coelho-generátor. Segítségével instant bölcsességeket kaphatunk, melyekkel felöltöztethetjük szívünket egy csepp spiritualitással e rohanó, anyagias világban!*„A dicsőség suhanó bizalma…..
Vona Gábor: Ökoszociális nemzetgazdaság (Rend, Jólét, Ébredés - 35. rész) | barikád.hu Senki ne náciveszélyezzen. A Jobbik nem náci, nemzet és a szocializmus összekapcsolása pedig a huszadik század általános jellegzetessége, a jóléti államoktól a szocialista táborig és a…..
Lótuszevő 2009.10.02 22:20:04
@rosta: Gavrilo Princip? Igazi casus belli :)

Az ábra azt jelenti, hogy újra kell hasznosítani a magyarokat?
   Nyugtázzuk a kis lépés megtételét az A-Ha legjobb számával. Minor Earth Major Sky, az ezredfordulón forgatott misztikus klippel. (Köszönet Loxonnak)   [Reakciós kampányüzenet: csapataink harcban állnak a GoldenBlog frontján, támogasd őket szavazatoddal! (Az első…..
Lótuszevő 2009.07.22 09:54:15
@jotunder: Jótündér rájött, hogy van némi értelme a történelemkönyveknek...
Öt évvel később, 2009-ben már alig emlékszik valaki a Magyar Jövő Csoportra. Diána sem szívesen. Ma már költő, vallástörténész író és bajkeverő, a szellem embere, aki júliusban is bundás csizmát hord.   Öt kötetesre tervezett Nimród sorozatának első darabja…..
Lótuszevő 2009.07.16 18:10:18
@bombalurina / nácivadász tűsarkúban: Meglepő a hasonlóság. Honnan a kép? (Csak őszintén! :D )
Konzervatórium Pécsi mellek 2009.05.06 08:03:00
Új bulvárlap indult Pécsett, s a lap kétségtelenül nagyot robbantott. Az OKÉ Pécs nemcsak a playmate-ekkel villogó helyi hajdúpéter, Kedves Ferenc magánéletét térképezte fel minden, ilyen igényekkel rendelkező újságolvasó nagy örömére, hanem új műfajt is útjára indított…..
Lótuszevő 2009.05.06 14:05:29
index.hu/video/2009/05/05/pecskampany

„Legyen Pécs tisztább város, ne legyen Pécsett lokátor!” – NAGY kampányígéret! Lokátor nincs és nem is lesz, szenny van is, lesz is. A pécsiek szerintem alig fognak szavazni, aki meg mégis, az szégyellheti magát. :) Jól látszik, kik lesznek a lelkes voksolók...

Kit is érdekelne néhány konszolidált megjegyzés Szili asszonkárúl… A plakátjai környezetszennyezők!

Ez is jó:
konzervativok.blogspot.com/2009/04/rise-of-szili-katalin-end-do-bjuti-of.html

Ja, és senki sem gondolhatja komolyan, hogy Lopvakusz Pávának szemernyi esélye is volna… Pex vörös, mint az Ayers Rock.
Egy kicsit tegyük félre a Bajnaiékat meg a politikai homokzsákpüfölést. Egy jó konzervatív nem szentimentális. Ezt szögezzük le az elején. Miért? Vagy mert úgy született, vagy mert kinőtte, vagy mert ki akarja nőni. A szentimentalizmus többnyire akadály, és korunk nem csak az…..