Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amatorp

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar alter szcénából szerencsére hiányzik a mainstream nárcisztikus szokása, és nem kíván magából kultikus szobrokat gyártani. Ez a műsor se a Hősök Terére való. Ez az én házioltárom lesz. Kamaszkorom legfontosabb magyar "albuma" az akkor még mindig kiadatlan…..
Amatorp 2009.05.10 16:27:52
@quitz: Szerintem Te nem is ismered igazán Ágit, nézd meg a
Müller filmeket (MI jut eszedbe az énkesnőröl...stb.) talán megérted ezt az egész URH-Kontroll-E.K. vonalat, talán. Persze attol még, hogy neked ez jön át még Ági egy Álom és csoda egy az egyben, rendkívüli személyiség! A hangszerelésekkel valóban baj van, már én is alig várom techo, drum&bass verziókat, és leginkább Gangsta Zoli átiratait.
Alela Diane személyében az amerikai underground folk következő évtizedeinek meghatározó alakjával állunk szemben. Alela Diane mintha a korábban bemutatott Mariee Sioux idősebb nővére lenne, annyira közeli lelki és zenei társak, gyakran is lépnek fel együtt. Nem ismerem a…..
Megvalósítás ötös, tartalom hármaska. A magyar Ian Astbury esete a szöveggenerátoral. Mátyás Attila, az F. O. System, a Sex Action, majd az Agnus Dei együttesek énekese ingyenesen letölthetővé tette nemrég megjelent szólólemezét. Kezdjük a dicsérettel. Ha valaki felteszi…..
A The Perfect Name sose volt jó együttes, mégis volt egy-két év úgy '92-93 táján, amikor viszonylag rendszeresen hallgattam őket.   Szerencsére akadt pár jól eltalált, dallamos refrén, pár lendületesebb szám, pár énekelhetőbb sor, amiért érdemes volt hallgatni őket, de…..