Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miss shade

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NAPSZEMÜVEG TE VAGY     Lassan elő-elő kandikál a nap és pótolhatjuk a tavaly nyaraláskor elveszett, kettétört, összekarcolt napszemüvegeinket. Fogyóeszköz, mégis napokat, heteket vacakolunk vele, hogy rátaláljunk az igazira, mert a napszemüveg MI VAGYUNK. Ebben a…..
Nem azzal van a baj, hogy néha valaki alkoholt fogyaszt, akár véletlenül többet is a kelleténél - azt hiszem ez a legtöbb emberrel megesik, és ha ilyenkor lefotózzák, hát bizony azt nem szívesen teszi közszemlére. A baj azzal van, ha az illető történetesen egy kb. 1 éves gyermek…..
Csecsebecse Ikon of the day: Fergie 2009.04.29 19:44:39
Fergie eléggé kettős életet él a szememben: vagy nagyon jól néz ki, vagy nagyon rosszul - most szerintem nem túl jó, ahogy felöltözött. A ruha önmagában csinos, de a cipő engem valami ortopéd darabra emlékeztet, az arca pedig kifejezetten öregnek és elgyötörtnek tűnik (a fenti…..
Pompás témát lőtt Hundertbasser a Fehér hajó utcában, amit szépen fel is tett építészeti blogjába, a Forrás:Budapestbe. Nincs mit hozzátenni, csak idézni tudjuk: Ennél már csak a Combino villamosokon lenne nagyobb poén. Ott belül ülve mindig jókat nevetgélek. Olyan mintha egy…..
A&E Divatanyag 2009.04.30 10:16:00
A német Elle májusi számában megjelent divatanyag.Képek:Fashionising  ..