Regisztráció Blogot indítok
Adatok
munkatarsunktol

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebookon van egy Bálnalovas-oldal, ahol ez a szöveg áll a bemutatkozásnál: "Polonkai Tamás, a Polly Is Dead zeneszerző-szövegírója ott folytatja új zenekarával, ahol annak idején a Polly Is Deaddel abbahagyta." Akinek több információ kell az 1993 és 2005 között…..
A Stockholmban, idén Ennio Morricone és Björk részvételével rendezett Polar Music Prize köré összedobott show-n nem meglepő módon fellépett a hamarosan idei második lemezét megjelentető Robyn is. A svéd énekesnő Björk 1996-os klasszikusát, a Hyperballadot énekelte el, és már…..
Busa Pistát ismerhetjük a Zubolyból, az Irie Maffiából, de akár a nemrég megjelent első szólólemezéről is. Sőt, akár még színházban is összeakadhattunk vele, ahol Odüsszeuszt játszotta. Ezek mellett most bevállalta még a július 31-én véget érő Beck’s - Different…..
Akik azon siránkoztak, hogy a U2 idén kénytelen volt lemondani a Glastonbury fesztiválos fellépését Bono hátsérülése miatt, valamelyest kárpótolva érezhették magukat szombat este amikor Matt Bellamy a Muse koncert vége felé egy meglepetés vendéget jelentett be. "Ő The Edge,…..
Új klipet készített a Hangmás, most éppen a második lemezről, a Katonák voltunk című számhoz. A forgatás a Pannónia Filmstúdióban zajlott május közepén, népes stábbal és nagyon különleges technika bevetésével, egy 1980-as rövidfilmből merítve ötletet. A videóról és a…..
2010 első magyar lemezmegjelenése a Soerii & Poolek Ua-Mua albuma volt. A komolyan abszolút nem vehető zenekar Takács "Jappán" Zoltánból és Kovács Geriből áll, akikhez olyanok csatlakoznak legtöbbször egy kis örömzenélésre (a meztelen nőkön és a törpén kívül),…..
Egy Hangmás koncert olyan élmény, mintha az embert felkapná egy kúl-tornádó, jól megforgatná, aztán teljes erőből földhöz verné, és ez javarészt a legcoolabb magyar frontembernek köszönhető, aki ha a színpadra áll, sosem tudhatod, hogy mi fog történni a következő…..
A Guitar World Magazine összeállította minden idők legbizarrabb gitárjainak tízes listáját, és ezt nekünk már csak a nevünkből fakadóan le kell közölnünk. Sőt, minden kedves olvasót megkérünk arra, hogy alul szavazza meg, melyik hangszer néz ki a leghülyébben. Prince-é? Les…..
Létezésének négy éve alatt az Irie Maffia igen nagy népszerűségre tett szert. A reggae-t, dancehallt, hip hopot és rockot vegyítő zenekar most megjelenő második, What's my name?! című lemezén még cumbiadal is van, de a Lángolón nem ezt mutatjuk be inkább (azt majd ők…..
Tankcsapda – Minden Jót (Alexandra Records) A Tankcsapda a magyar rockzene tetején van. Náluk népszerűségben nincs fentebb, hosszú ideig nem is nagyon lesz. A zenekar évek óta keresi az újabb kihívásokat: Kisstadion, évről-évre Főnix Csarnokos koncert, sőt a legutóbbi ún.…..
Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings (2009 Roadrunner) A Dream Theater-problémakört többféleképpen meg lehet közelíteni, de ezeknek a megközelítéseknek a nagy része túlzó módon szubjektív, épp ezért hamis. Vannak ugye azok, akik számára a „progresszív”…..
Kivételes eseménynek lehetett szem és fültanúja az, aki szombaton a MÜPA színháztermét célozta meg programnak, ahol a colorStar lépett a színpadra egy különleges, általuk deLuxe-nak nevezett műsorral. A produkcióban vendégzenészként Kiss Erzsi és Sós Tamás (Csonti) is…..
Nem volt még annyira régen, hogy megjelent az Óriás Jön című nagylemeze, de azért eltelt egy-két hónap és kíváncsiak voltunk, vajon mi minden történt a fiúkkal azóta. Na, meg persze lesz egy élő felvétel is a munka ünnepén a Fish! társaságában a Dürerben, szóval ez is…..