Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zhen

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára sokan emlékeznek arra, amikor 2007. március 15-én Gyurcsány Ferenc a Művészetek Palotájában szónokolt, miközben a rendőrök éppen oszlattak az Andrássy úton. A kormányfő akkor de facto már bukott politikus volt: sem a közvélemény-kutatásokban, sem az utcán nem volt…..
Ennek a blognak az egyik első bejegyzésében, még a választások előtt, arról írtam, hogy a kétharmados többségre inkább lehetőségként, semmint veszélyként érdemes tekinteni. Az elmúlt másfél év világossá tette, hogy tévedtem. A kétharmad ugyanis – ha nem elég…..
Fontos naphoz közeledünk a kampányban: holnap, március 15-én a három biztos bejutónak számító párt egyaránt utcai rendezvényt tart Budapesten. Egy korábbi bejegyzésben – Orbán Viktor évértékelője kapcsán – már jeleztem, hogy megítélésem szerint a hazai elemzések…..
zhen 2010.03.14 18:28:05
@cotti: OK, ez tényleg égő. Az biztos, hogy ez nem felel meg az LMP önmaga által állított mércéjének. Ilyet még akkor sem szabad csinálnunk, ha saját tapasztalatomból tudom, hogy a Jobbik aktivistái órákon belül letépik csaknem az összes plakátjainkat (legalábbis nálunk).
Azért boccs érte, de jó lenne, ha ti sem szítanátok a hangulatot értelmetlenül. Szerintem ettől a "nemes" harctól egyikünk sem jut előnyhöz.
??
Ha nem is 176 helyen, de az ország több sarkában hirdettem ma a kampány startját. Ez egy szubjektív utibeszámoló, reményeim szerint ez a blog megenged ilyet, és mások is nekibuzdulnak majd, és megosztják az lmp-s munka során szerzett élményeiket. Hisz fabatkát sem ér, ha úgy…..
Az a helyzet, hogy megvannak. Egészen pontos és biztos számot még nem tudunk mondani, valahol 23 ezer környékén jár a leellenőrzött, csomagolt és a széfbe átküldött cédulák száma, de izgulni már nem kell, ezt egészen pontosan és biztosan meg tudjuk mondani. :-)Ami még van, azt…..
A ma délelőtti számítás szerint csak 19.530 cédulánk van, tehát a mára kitűzött húszezret nem sikerült még elérni. A gyűjtés sebessége, ha nem is végzetesen, de lelassult.  Úgyhogy húzzunk  bele!Továbbra is szerda reggel tervezzük a cédulák leadását, akkorra már…..