Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bringazz.hu

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tisztán elektromos meghajtású jármű használata mindennapjainkban többé nem a jövő ígérete. Már hazánkban is megrendelhető a világszerte ismert REVA elektromos jármű. A környezetbarát „villanyverda” már két típussal van jelen Magyarországon. Az energiatakarékos…..
Úgy áll a helyzet, hogy jobbnál jobb képeket kapunk, de ezek eléggé lány centrikusak. Pedig a srácok sem harapnak, ha lekapják őket. Úgyhogy most kaptok egyből négyet. Szóval itt a 4. pasi szett, haladunk a vége felé, gerjed a tömeg, csattognak az egerek, a szavazógép…..
Bringazz.hu 2009.04.29 23:05:23
@aronman: az nagy biznisz lenne és világméretű piaci rés :) ajánlom a gyártók figyelmébe :D
A kép még március vége felé készült, Matt gépe által. Vajon hova megy a hölgy?..
Élesedik a verseny, itt a negyedik fordulója a Mrs. Critical Mass-nek! Válasszátok meg, szerintetek ki a Mrs-ebb a képeken, majd a fordulók nyerteseit megméretjük egymással. Holnap jön a többi férfi. Értékeljétek a stílust, a harmóniát és még jobb, ha van valami, ami megfog a…..
Nemnem, jól beszéljük ám a magyart, csak a Bringázz a munkába! kampány egyik elemére szeretnénk felhívni a figyelmeteket. "Munkaköröd miatt minden nap ing, nyakkendő a kötelező öltözet? Már csatlakoztál a kampányhoz? Akkor nincs más teendőd, mint stílusosan, szoknyában…..
Bringazz.hu 2009.04.29 22:59:19
@[imi]: szoknyában legóztál? vagy hogy van ez? ;)
Üdvözletünk, Hölgyek, Urak, itt a harmadik női album, alatta pedig a szokott szavazás. Válasszátok ki a legsikkesebb a képen szereplőt, hogy közülük is megmérethessenek egymással. Holnap jön a következő pasiforduló. Értékeljétek a stílust, a harmóniát a bringával és még…..
Folytatódik a nagy válogatás a ti fotóitok alapján! Eljött a második férfi fotó- szett ideje, alatta pedig ott a szavazás. Válasszátok meg, szerintetek ki a Mr. CM-ebb a képeken, majd a fordulók nyerteseit megméretjük egymással. Holnap jön a harmadik női forduló. Értékeljétek…..
Bringazz.hu 2009.04.29 22:56:24
Itt a péntek este, kezdődnek a bulik, vagy csak simán vár az este... Nézz ki az utcára, mindenhol bringások jönnek- mennek. A legkülönbözőbb szórakozóhelyek előtt már mindig láthatsz bringát, a legkülönbözőbb emberek pattannak nyeregbe. Kicsit több idő a sminkelés után…..
Bringazz.hu 2009.04.29 22:55:10
Folytatódik a nagy női válogatás! Itt a második női fotó- szett, alatta pedig a szavazás. Válasszátok meg, szerintetek ki a legsikkesebb a képeken, majd a fordulók nyerteseit megméretjük egymással. Holnap jön a második pasiforduló. Értékeljétek a stílust, a harmóniát a…..
Mindig szívderítő látvány számomra egy erősen mosolygó lány, főleg ha a képen még több csinos hölgy is megtalálható(nem, a jobb szélen kékben álló úr nem a fent említett szépségek közé tartozik)...
Bringazz.hu 2009.04.29 22:52:52
Folytatódik a nagy válogatás! Eljött az első férfi fotó- szett ideje, alatta pedig egy szavazást. Válasszátok meg, szerintetek ki a legsikkesebb a képeken, majd a fordulók nyerteseit megméretjük egymással. Holnap jön a női második forduló. Értékeljétek a stílust, a harmóniát…..
Nem árt pótolni a folyadékot, ha már testet mozgatunk két keréken, főleg, ha még meleg is van. Persze  képen látható hölgy nyílván valaki másnak az italát fogja, mivel tudjuk, hogy nem szabad alkoholt fogyasztani ha  ember elindul tekerni...
Bringazz.hu 2009.04.29 22:51:20
Indul a nagy válogatás! Mostantól minden reggel láthattok egy női, aztán egy férfi fotó- szettet, alatta pedig egy szavazást. Válasszátok meg, szerintetek ki a legsikkesebb a képeken, majd a fordulók nyerteseit megméretjük egymással. Értékeljétek a stílust, a harmóniát és még…..
Bringazz.hu 2009.04.29 22:50:50
Hungarian Cycle Chic CM teasing 2009.04.21 19:30:00
Ezzel a kis szettel indítjuk a CM fotókat. Persze nem fogja átvenni az egész heti témát a felvonulás, jönnek a mindennapos chic-ek is. A kékbe öltözött szőke lány, a sportos felnőttek között komoly férfiként tekerő kisfiú és a kutyaszállítás ezen egyszerű módja…..
Bringazz.hu 2009.04.29 22:49:03