Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZiZi81

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mostanaban mindig ez az orokbecsu kerdes jut az eszembe, nem tudom kinek ugrik be, de Rejto Jeno legendas kek szakallu Wagner uraval kapcsolatosan tette fel azt mindig Fulig Jimmy. nem tehetek rola, de ez mostanaban onmagamrol ugrik be, olyan szinten szovodnek ossze a szalak, hogy az mar bosegesen…..
  Mostanra bizonyos, hogy nekem a Kismamák a szívem csücskei...   Egyszerűen nincs is szebb egy várandós pocakosnál, aki egy csöpp életet hordoz a szíve  alatt.     Évi betöltött 38 hetes, az utolsó pillatban keresett meg.... de jobb későn, mint soha…..
Egyszer volt a hol nem volt mammo 2011.03.05 23:32:14
nem túl vidám egy hely ez az emlőközpont. reggel 8kor már ott ültem az üvegablak előtt, beadtam a papírokat. aztán behívtak az öltözőbe, hogy vegyem le a cuccaimat. nekem még soha nem csináltak mammográfiát, fogalmam nem volt, hogy egy plexi lappal fognak az épp amúgy is rohadtan…..
ZiZi81 2011.03.06 11:08:35
a jó oldalát. ha levágják a mellem, rögtön fogyok másfél kilót...
pont.Nem szeretnék most arról beszélni, hogy miért döntöttem úgy, hogy tényleg abbahagyom az írást ott. elég lett. nagylány lettem, mostantól itt nyomom. örülök, ha itt vagytok, megszoktalak Titeket, sokan voltatok, jó volt veletek.most nyilván bazi szar a kedvem, köszönhetően a…..
ZiZi81 2011.02.12 23:23:48