Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mudry

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez most kicsit alibiposzt lesz, marha sok dolgom volt az elmúlt napokban, nem nagyon volt időm retrózni. Remek alkalom viszont ez arra, hogy elővegyük a magyar tévésorozat-gyártás egyik gyöngyszemét, ami itt már több kommentben is előjött – és hogy ellenőrizzük, mennyire van…..
Mudry 2010.11.04 19:20:54
@Zozosoft: Mi a Spektrummal együtt anno beszereztük a "The Spectrum Book of Games" c. brit kiadású könyvet (Granada, 1983 - most is kéznél van, csak le kellett venni a relikviás polcról a megboldogult speki mellől.. :) No, ebben 21 bepötyöghető játék közt egyik a "Sheepdog Trials" c. terelgess juhászkutyával birkákat jellegű mű.

Persze Lindáék még rengeteg egyéb helyről nyúlhattak hasonlót, pl. rengeteg magazint másoltunk a bennük publikált programok miatt (is).. "Sinclair User", no meg persze a "Spektrum Világ".. a kazettáról hamar kiszorultak a BASIC játékok..

Linda játékáról nincs képernyő fotó? .. hátha egyezik ezzel.. :)
A Cranergy Ball egyszerű, de szórakoztató ügyességi játék szép grafikával. Egy golyót (pontosabban ha jól veszem ki a sztoriból, egy gyümölcslécseppet) kell izometrikus 3D-s pályákon végiggörgetni, miközben egyre több akadály nehezíti a dolgunkat. Esküszöm, volt egy ilyen…..