Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dagna

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai ORTT, amit ott FCC-nek hívnak, és mi gittegyletünkhöz hasonló, bigott vízfejűek ülnek az elnökségében, nem sokat szarozott, amikor a legfrisebb büntetését kiszabta a Fox-ra. A bilit most éppen egy pár hónapja sugárzott (ott nem ülnek évekig egy-egy Maunika- vagy…..
Legalábbis a „Sajnálom, szeretlek” című koreai szappanopera egyik szereplője, Szo Csi-Joung szerint. Többször írtunk már arról, hogy a Starcraft mennyire népszerű Dél-Koreában, tessék, itt az újabb bizonyíték. Azért az analógia bővebb kifejtésére kíváncsi…..
Dagna 2010.05.30 23:26:58
@Sisko86: Batman: Arkham Asylum
Blogunk szenvedélyes olvasói már tudják, hogy egy átlagos különleges (ugye, milyen hülyén hangzik ez a jelzős szerkezet?) általában arra szokott felesküdni, hogy tudása legjavát nyújtva minél több embertársát teszi ilyen-olyan módszerekkel és eszközökkel harcképtelenné. És ez nem azért van így, mert…..
Dagna 2010.02.15 13:55:16
@proletair: ebben nem vagyok biztos de ha jól tudom akkor kpták meg a supert a nevükbe(Super Sea Stallion) amikor megkapták a tovább fejlesztést (3. hajtómű, a vezérsík megdöntése, modernizált elektronika)

Bár a tévedés jogát továbbra is fenntartom. :)
Dagna 2010.02.15 14:08:51
@tiboru: Tiboru mikor kapunk végre valami kis szösszenetet a magyar különlegesekről?
Még májusban volt szó arról, hogy talán el fog készülni a Call of Duty: The Movie, ami az Activision first person shooter második világháborús játéksorozatán alapulna. Azóta nem sok történt, azonban nemrég az Activision levédette a Call of Duty védjegyet, így rajtuk kívül…..
A különleges alakulatok blogunkban történő számbavételénél elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol az előzetes nemzeti sztereotípiák egyikének lebontásához fogunk segédkezet nyújtani. Az „osztrák” főnév hallatán ugyanis sokkal többünknek ugrik be a gemütlich (kedélyes, kényelmes, fesztelen) sógor képe,…..